Heeeeel blij met eerste bestelling

ik heb meer dan 40 verschillende soorten pakjes instant noodles besteld en nog wat andere losse dingen, maar zonder klagen hebben ze dit voor me in orde gemaakt! Op zondag besteld, dinsdag binnen. Heel prettig dat je ook de bezorgtijd al kan kiezen. Hele fijne webshop, ik raad deze een ieder aan!

Product as described

Fast shipping!

perfect!

de enige Chinese boodschappen website waarvan ik koop

Producten goed verpakt en bestelling snel ontvangen. Top!

Error in delivery

Everything went well except that there was one wrong item sent. It was not the correct item I ordered. Since it was only one item, i decided not to return it because sending it back would cost me more than the item cost. Please check your deliveries next time that everything is correct.

excellent

Fast delivery, good quality packaging, plus I can find all what I need. Will definitely make next order.

Zeker een aanrader

Eenvoudig bestellen. Producten zeer goed verpakt. Snelle levering. Duidelijk antwoord als je probleem hebt.

Netjes ingepakt en snel geleverd

Bestelde producten waren netjes ingepakt en snel geleverd.

Veel keuze

Groot assortiment en snel geleverd.

Bestelling ging feiloos. De bezorging vlot.Stevige vepakking.Prima!

Alles ging goed. Geen op- of aanmerking in het proces. Ik ben zeer tevreden.

Very happy about this possibility to have home delivery. Products arrived in good condition.

Found all items on the website. Delivery at the promised time.

Snelle levering van lekkernijen.

Makkelijke snelle bestelling. Snel geleverd. Goeie kwaliteit van de producten.

Snelle levering netjes verpakt en goede kwaliteit

Snelle levering en goed

Producten in goede staat ontvangen en zeer snel geleverd.

Good

Handling was good but you may increase the range of products

Oriental is een webwinkel zoals je die wenst te zijn.

De website is overzichtelijk en duidelijk, de bestelling snel geplaatst, mijn bestelling was snel in huis.

geweldig snelle levering

snelle levering alles zeer netje geleverd gelijk antwoord ben heel erg tevreden .

Heel tevreden

Prima kwaliteit, snelle service, groot assortiment

.... en wat kan ik nog meer zeggen?

Super Winkel niks op aan te merken!!!

Snelle levering, uitstekende verpakking en prima kwaliteit.

Het bestellen gaat eenvoudig, de levering is altijd volgens afspraak en goed verpakt. Assortiment van de webshop is voor ons ok. Mis alleen vers curry blad

gewoon goed

Perfect score ONLY IF

Highly recommended, my best choice for online asian grocery, best prices, widerange of products, lightspeed delivery, excellent customer support, user friendly website, just a little shy of a perfect score if only you could just extend your fresh and frozen goods delivery a bit outside of netherlands to germany, please consider it ;)! One last suggestion, if you could add like a product request form or service in your website. Where we can write a request or upload a picture for a particular product which is not yet available on your website. Then based on demand, you could consider importing and selling them too! I am sure that is a problem many of us expats are facing when looking for a particular ingredient.

Great shopping, as usual

A pity a few things I was looking for were out of stock, but otherwise I continue to be a satisfied customer.

zeer tevreden

producten waren er zeer snel, ben zeer tevreden :)

Geograaf 13

6921EW Duiven