Vriendelijk en perfecte levering

Doordat ik een vergissing gemaakt had in de bestelling, zodoende ik verzendingskosten moest betalen. had ik een mail gestuurd met de correctie. hebben mij zelfs opgebeld voor het juiste verloop ervan. dit is allemaal aangepast geweest zodat de levering dan ook perfect verliep. zeker een aanrader. waar ik al meerdere malen een bestelling geplaatst heb.

Erg snelle levering, producten waren goed. Top

Snelle levering en producten in goede staat. Snel weer iets bestellen

Ze doen wat ze beloven

Prima producten, op tijd geleverd.

Zeer goed verpakt en zeer snel geleverd

Zeer goed verpakt,vooral de glazen potten en supersnel geleverd ondanks dat ik in Duitsland woon,fantastisch!

Supperrrrrr goede service

Super ervaring Snelle levering en op en top verpakt

We zijn zo blij dat we online kunnen bestellen. Het assortiment is niet zo groot als in de winkel maar ruim genoeg. Het pakket was er snel en alles zorgvuldig afgewikkeld.

Shop is okay, but delivery needs to be improved

Shop is okay, but delivery needs to be improved

• 您会推荐我们吗? Yes

Ze kwamen de bestelling met spoed en persoonlijk langsbrengen!!

Voor een groot familiediner hadden we op zaterdag een Koreaanse BBQ voorbereid. Onmisbaar (en de ster van de avond) was de Koreaanse Ssam Jang, die ik op donderdag besteld had. Door een storing was deze bestelling op zowel vrijdag als zaterdag niet aan ons uitgeleverd. Twee uur voor het diner contact opgenomen met de klantenservice in Arnhem: binnen een uur werd deze door een medewerker persoonlijk alsnog bij ons thuis afgeleverd. Klasse en een (service) ervaring waar Amazing Oriental oprecht trots op mag zijn. Onze dank is groot!

Super snelle bezorging

goed en snel bezorgd

Prima snelle service.

Very fast and good service

I tried many asia online shop, but this shop is the best one, my favourite shop. Delivery to Belgium just in one day, price is very nice, products are good packing! One sad thing that I can't order frozen and fresh stuff... Hope the shop will have a way to deliver frozen and fresh food to Belgium.

Alles wat ik nodig heb en snel!

Veel glutenvrije producten die betaalbaar zijn en oosterse en andere wereldse producten! Zalig! Supersnel geleverd zelfs nu in Corona tijd! Happy customer!

Correcte goed verpakte breekbare levering

Breekbaar, goed verpakt, conform bestelling. De track en trace was wat onduidelijk, want beetje lang "picking".

Snel en goed

Meerdere keren bij hun besteld,altijd snelle levering

Snelle, nette levering

Alles was heel netjes ingepakt, de levering was snel, de producten goed.

Superservice

Alles was heerlijk en heel goed verpakt. Een glazen fles hadden ze zo verpakt dat het niet kapot kon gaan tijdens de verzending. Echt top!

Snelle levering, alles goed verpakt. Super tevreden!

Ik kom zeker terug!

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Deze keer een grote bestelling gedaan bij Amazing Oriental. En vroeg in de ochtend de volgende dag in huis. Snel en gemakkelijk.

Mooi verpakt en snelle levering

zoals altijd.... super tevreden

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle levering. Top product

Snelle levering. Top producten..

Helemaal goed

De bestelling was heel snel en goed verzorgd. Ik ben helemaal blij.

snelle levering goede kwaliteit

zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Groot assortiment aan artikelen tegen eerlijke prijzen.

Snelle levering, super goed verpakt.

helemaal tevreden

alles was weer super netjes verpakt en snel geleverd

Geograaf 13

6921EW Duiven