Top! Super!!

Fijn dat ik online kan bestellen. De diepvriesartikelen waren nog helemaal bevroren, dus waren goed verpakt! Mijn hele bestelling werd keurig op donderdagavond bezorgd. Ik ben blij dat ik dit ontdekt heb, kan ik op mijn gemak achter mijn laptop de heerlijke ingrediënten uitzoeken!

bijna perfect

Geen klachten per se. Website zou een beetje overzichtelijker kunnen, en misschien wat meer variatie in sommige producten (Japanse Curry, maar ben al lang blij dat ik er een voor een redelijke prijs heb kunnen vinden), maar dat is het zo'n beetje.

Alle leveringen volgens afspraak

First order & I am very pleased.

The order arrived without any major problem and as expected. I only give 4 out of 5 as it would be better if you could use less wrapping plastic. The search function on the website could also be improved but overall working.

perfecte service & aanbod

heb al vele keren besteld via de webshop en telkens opnieuw heb ik alles correct & op tijd ontvangen (maximum 2 dagen, naar belgië! ), de keuze is zo omvangrijk dat telkens de keuze hebt uit meerdere alternatieven... kortom perfectie!!! A++++++ :)

Good

Finally we have vita lemon tea and 豆豉鯪魚. Before they're always out of stock. For example I want to order lemon tea and just order some other things to fulfill the minimum spend, but finally all the other things come except lemon tea. That really made me frustrated and it happened not just one time.

goede service, breed assortiment en snelle levering

Zeer goede service en uiteraard producten.

Ken Amazing Oriental door er in Utrecht en Den Haag in de winkels te komen. Altijd een uitje met hoop verwennerij

Einfach top!

Es gibt nichts zu meckern! Super schnelle Lieferung, bombensicher verpackt und die Preise sind auch okay! So macht shoppen Spaß :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede producten

Goede producten, op tijd geleverd, perfect ingepakt.

Top assortiment op 1 plaats!

Wat een assortiment. Geweldig hoeveelheid keuze niet alleen gedroogde producten, maar ook diepvries specialiteiten die ik nergens anders kon vinden. Minpuntje, de verzending was "manual" en ik moest zelf goed zoeken voordat ik door had dat het dus pas eerst aankomende donderdag langs zou komen. Daarnaast bonkde de chauffeur wel erg vel op de deur, maakte die iets te hard gebruik van de brievenbusklep en drukte die vaak en snel achterelkaar de deurbel in.. waardoor wij beide in woning ons rot schrokken.. Misschien hadden we even de deurbel niet gehoord.. maar dit was wel erg veel kabaal.

snel en top

snelle levering en alles netjes verpakt. bestel hier zeker snel weer!

Fijne winkel.

Ik vindt het jammer dat jullie de ketoembar van 500 gram niet op de site staat, en dat ik daarom 1 kilo moest bestellen. Maar er werden wel 2 x 500 gram geleverd. Verder wil ik jullie bedanken voor de goede en snelle levering.

een 10

Snelle bezorging in België zeer goed verpakt.

Ik bestel jaarlijks een keer online of ik ga langs bij jullie in Rotterdam. Al jaren goede service en top kwaliteit producten. Ik mis maar 1 kruid waardoor ik naar andere toko's moet en dat is gerookte paprika poeder.

snel en correct !!

mijn bestelling was na 2 dagen al hier en alles klopte !

Snelle, complete levering in leuke doos

Veel kruiden kruiden besteld, binnen een dag bezorgd. Helemaal top.

Goede kwaliteit en snelle levering

nu 2 keer besteld en beide keren super tevreden! Goede kwaliteit en snelle levering!

Keurig

Voor het eerst besteld en prima bevallen alles was netjes verpakt en heel over gekomen. Dit ga ik vaker doen. Top!

Japanse messen

Ik heb Japanse messen besteld, deze werden snel en met zorg afgeleverd. De messen, in cadeauverpakking, waren een gewild cadeau.

Lekker snel geleverd, en goede kwaliteit producten

Top!!!!

Altijd in grote steden gewoond waardoor het makkelijk was om aan oosterse producten te komen en nu ik een dorp woon is dit uiteraard een super oplossing.

groot assortiment

goede afhandeling

Great experience shopping online on Amazing Oriental.

I was very happy to buy what i want on the website of Amazing Oriental, and i received my parcel just in two days. It was really fast!

Geograaf 13

6921EW Duiven