Complete bestelling bezorgd op aangekondigde tijdstip, maar wel bijna half ontdooid!
De reis heeft echt te lang geduurd of de koeltas had niet genoeg/geen koelelementen waardoor de diepvriesspullen onderweg ontdooien, dan kan ik ze niet meer lang goed bewaren. Ook de verse groenten en tofu die gekoeld moeten blijven werden in een piepschuimdoos in een kartonnen doos verpakt samen met droge producten, < 60 minuten onderweg is nog niet zo erg maar 3 uur of langer is een ander verhaal, zeker in de zomer.
Ik zou nu alleen opnieuw bestellingen plaatsen als ze onderweg beter bevroren kunnen blijven. Ik bestel niet voor 1 maaltijd als je 10 euro bezorgkosten moet betalen, ik bestel voor een heel gezin voor een maand of twee!
Verder prima kwaliteit voedsel.
====================22-6-2020 nieuwe recensie
Na telefonisch contact, vanuit de webshop, ben ik tegemoet gekomen met 50% van mijn aankoopbedrag over de diepvriesproducten. Voor dit ene geval een prima regeling, heel snel en adequaat gehandeld door de klantenservice. Niets erop aan te merken. Hopelijk wordt de service door alertheid van en goede communicatie onder alle partijen nog beter in de toekomst (i.e. diepvriesproducten diepgevroren leveren bij de klant om voedselverspilling tegen te gaan).