Mooi assortiment, betrouwbare service.

Makkelijk uitzoeken, bestellen en afrekenen. Netjes verpakt en snel in huis. Prima!

Extensive Product Range

I've always appreciated the extensive product range that Amazing Oriental Offers. By far, the most variety of the Asian Supermarkets I've tried in the Netherlands.

Super tevreden! Grote selectie en snel en netjes bezorgd.

good

Multiple choices for goods

• 您会推荐我们吗? Yes

De ideale online Aziatische winkel.

Enorm uitgebreid aanbod met zeer aanvaardbare prijzen.

In één woord: geweldig !

Mijn complimenten voor: - de website (bestellen is erg gemakkelijk); - het zorgvuldig inpakken van mijn bestelling; - de levertijd: supersnel!

Snelle bezorging en producten goed verpakt

De bezorging werd op tijd geleverd en de etenswaren kwamen in een grote doos. De doos was gevuld met heel veel luchtzakken om de producten veilig te transporteren.

Snelle levering, goed verpakt.

Snel, goed verpakt

prima producten, breekbaar servies netjes verpakt en verzonden....top

Bestelling makkelijk; Betaling makkelijk; Bevestiging snel; Levering snel; Levering keurig op tijd; Smaakt heerlijk!

Fantastisch precies wat ik wilde hebben.

Heerlijk!

Alles netjes verpakt en snel geleverd. Ook de diepvriesproducten. Al jaren superblij en tevreden over Amazing Oriental.

uitstekend

prima producten,netjes verpakt en verzonden....top

Levering op tijd

Prima producten

Bestelling met veel zorg ingepakt en op tijd

Snel, simpel en volledig

Bestellen ging simpel en snel. Levering was volledig en zelfs een dag eerder geleverd.

Gewoon goed

Besteld en alles binnen twee dagen bezorgd

snel

heel snel en lekkere producten. Shiseido is mijn favoriet

Produkt, prijs en levering conform afspraak

Prima site, voldoende produkten dus ruime keus en voor iemand die in de periferie woont en geen toko om de hoek heeft het uitstekende alternatief. Mis alleen de trassie udang

Winkelgemak en snelle levering

Ik kom al regelmarig ind e winkel, maar nu kon ik gemakkelijk mijn bestelling plaatsen. Alle producten die ik wilde kopen waren aanwezig, de site winkelt gemakkelijk. De levering was snel en er zat zelfs een exrraatje bij. Ik ga zeker weer bestellen!

Snel en goed verpakt

Snelle bezorging en goed verpakt.

Leuke webshop! Goeie producten, super goed verpakt en snelle service! Dikke aanrader

Helemaal top

Geen problemen

Veel aanbod en een mooie prijs. Gekoelde bezorging duurt iets langer dan de normale bezorging maar dat is te begrijpen door de koeling. Het eten was wel goed verpakt. Oftewel het is Amazing

Goede service en betaalbaar

Heb al een paar keren bij Amazing Oriental besteld en de service is prima. De producten zijn betaalbaar en vers. De laatste keer kreeg ik zelfs een leuk cadeautje erbij.

Geograaf 13

6921EW Duiven