Nog steeds in blijde verwachting

Nog steeds in blijde verwachting van de zending. Order geplaatst op 11/4. Verzonden op 15/4. Vandaag, 22/4 nog steeds geen pakket ontvangen.

Snel geleverd, mooie stevige doos.

Producten waren goed verpakt en snel geleverd.

Snelle levering en goede service

perfecte service A++++

hekemaal tevreden met zowel het aanbod als met de service, beter dan alle andere oosterse winkels :)

Bestelling goed/ op tijd ontvangen.

Een artikel was helaas uitverkocht, geld werd binnen 1 week terug gestort op mijn rekening. Compliment voor de snelle service, ondanks Corona drukte

Super snelle levering

Ondanks de Corona drukte supersnelle levering. De flessen heel goed verpakt, en zag er allemaal top uit. Complimenten voor jullie allemaal, en graag tot snel.

Bestelling geplaatst en aangegeven dat ik het vrijdag wou ontvangen , maar kreeg het donderdag, heb begrepen dat dat aan post NL ligt Overigens goede ervaring

Good

Mijn bestelling komt op tijd.

veel keus en snelle verzending

door de complete lockdown zit ik al weken zonder produkten voor de indische keuken. Bij Oriental heb ik heel veel kunnen vinden. ikben vooral blij met de emping!

Gewoon super

Snelle levering en goed verpakt. Toppie!

Uitstekende en snelle service

De bestelling kwam zelfs eerder dan in eerste instantie was afgesproken. Goede kwaliteit en snel bezorgd, ondanks de grote drukte in deze toch bizarre tijd.

Supergoede service

Kreeg zoveel vragen of bestellen mogelijk was maar natuurlijk is dit mogelijk dacht ik?! Maar in deze tijden nog steeds supergoede en snelle service. En na mailcontact zelfs erover bellen echt super. Blijf voorzichtig doen en stay safe Oriental en al haar medewerkers ❤

Altijd prima service

Zelfs in deze moeilijke tijd weten deze mensen het pakket zo snel mogelijk te laten leveren. De levensmiddelen van prima kwaliteit zoals altijd.

Snelle klantenservice die ook in deze tijd problemen snel oplost!

ondanks drukte snel geleverd

alles keurig op tijd geleverd, perfect verpakt.

Onberispelijke levering van mijn lievelingsproducten

Ondanks het Corona tijdperk en levering naar Belgie heb ik mijn bestelling toch op een paar dagen aan huis geleverd gekregen. Niettegenstaande ik voor bepaalde artikelen een aternatieve hoeveelheid moest kiezen (per 50 nori sheets ipv per 10)was de prijs heel acceptabel. De glazen verpakking was heel veilig in bubble wrap. Het assortiment in de web shop is heel uitgebreid.

uitstekende kwaliteit

Uitstekende levertijd en product.

Service prima

Enige jammer dat levering tijd is best wel lang . Verder alles is goed

Prompt delivery to Luxembourg

Prompt delivery to Luxembourg.

Supersnelle levering, uitstekend verpakt: GRANDIOOS

Onze bestelling werd dagen sneller geleverd dan verwacht. De artikelen zijn bijzonder professioneel verpakt. Keurig in een stevige doos thuis afgeleverd! Wat wil je nog meer? Echt grandioze service van een prima bedrijf.

Snelle levering Top !

Snelle levering ondanks de corona

Goed en snel geleverd

Bijna alles geleverd wat ik had besteld. Zat een een papier bij dat er helaas een artikel niet bij zit en zouden binnen twee weken terug storten. Het geld was binnen en week terug gestort. Ik bestel zeker snel weer top! Mvg M.s

Goede kwaliteit, info,levering

Website is duidelijk, producten zijn goed, levering snel. Als er iets niet beschikbaar is, krijg je je geld terug. Top!

Prima verzorgd

Pakket kwam eerder dan verwacht. Alles was goed en zeer netjes verpakt.

Geograaf 13

6921EW Duiven