Good as usual!

First time I use delivery service with Amazing Oriental. Fast and convenient. Maybe less not useful plastic in the box would help Mother Earth ;)

Prima levering en productkwaliteit

Prima levering, snel ook. Producten zijn goed. Heb nog niet mijn geld terug van de producten die niet leverbaar waren, maar dat kan nog komen. Wel wat onduidelijk wanneer er precies geleverd wordt wat lastig plannen is (is een verrassing wanneer je een email van postnl krijgt). Ook jammer dat veel producten niet online bestelbaar waren. Maar voldoet verder aan alle verwachtingen. Goed verpakt. Lekker.

snel bezorgd, netjes en compleet bestelling en dat in de moeilijke Corona periode.

Snelle levering en netjes verpakt

De producten waren goed verpakt en de levering was vlot gehandeld. Het pakket kreeg ik al binnen 1 dag. Ik ben tevreden met mijn bestelling en ik ga zeker vaker bestellen.

Snelle levering en goed verpakt.

Ondanks alle drukte van dit moment was de levering een dag vroeger dan verwacht. De artikelen zijn netjes verpakt en precies zoals omschreven. Ik kan weer lekker koken :)

Alles prima

Schnell, gute Waren

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd, goed ingepakt

Kreeg de bestellijg veel eerder dan verwacht en alles was mooi ingepakt in een goede formaat doos.

Vlotte bezorging van alle bestelde producten.

Jammer dat ik momenteel a.g.v. de "lock-down" niet in de fantastische fysieke winkel kan winkelen. Maar via deze weg kom ik toch aan een aantal van de door mij frequent gebruikte artikelen. Prima service.

Snelle en goed verpakte levering

Zelfs in deze nare tijden een snelle en goede levering. De producten zijn top verpakt en de glazenpotten zijn extra verpakt. Helaas hadden ze 1 artikel niet meer voorradig, maar daar kreeg ik netjes bericht van en het word teruggestort. Top!

geweldig

alles wat zeer zorgvuldig verpakt en zeer snel geleverd

snelle en goede levering

Snelle en goede levering, minder keus dan in de winkels maar onder de omstandigheden al heel blij dat ik kan bestellen.

Super goed geholpen

Ik zocht een item wat niet in de shop stond, het team van de webshop heeft mij enorm geholpen om toch te vinden wat ik zocht. Gewoon weg super!!!

Goed aanbod, snel geleverd.

Altijd een uitgebreid aanbod en binnen 3 dagen bezorgd.

Geweldig, snel en toplevering

Ik ben echt onder de indruk van hoe snel de levering was en hoe nauwkeurig al mijn producten zijn ingepakt. Ik kreeg mijn bestelling binnen na 2 dagen. Vooral in deze tijden doen ze erg hun best om het voorraad aan te vullen en hun website te updaten. In één woord; Geweldig!

Genial

Service tres performant. Juste un petit bemol. Le site n’est pas en francais

First Delivery - Fabulous

It was not easy to find everything I needed online, in English or in Dutch. The website search function could be improved. More baking supplies please! I sure missed the cake and icing they have in the store but not offered online. Overall, I'm very happy with the food and the delivery.

Zeer tevreden!

Ik heb het niet verwacht dat zo snel geleverd kan worden! Maandag na 22:00 heb ik mijn bestelling geplaatst en woensdag middag heb ik mijn pakketje al gekregen. Ben super content! De instant noedels (zakjes) mogen meer keuzen zijn :)

Goede aflevering en verzorging

Het geheel was goed verzorgd; alleen kon ik géén aanvulling doen. Dit gaat dan bij een volgende bestelling. Succes met de zaak en verdere verzorging aan de klanten. Groeten van M.E. Kensdel

Best web store ever!

Twee woorden: Pocari Sweat! Zorg dat jullie deze op voorraad blijven houden en een herhaalorder met herhaal '10' review komt er van mij regelmatig aan! Snelle verzending, prima prijs, helemaal goed!

Geweldig!

Onvoorstelbaar snel. Bijna niet te geloven, nauwelijks besteld, al verpakt en overhandigd voor transport. Dit alles in deze moeilijke dagen. Jullie zijn geweldig! In één woord: een top aanbeveling! Dankzij AmazingOriental was ik in staat om mijn Aziatische voedselvoorraad, die ondertussen op een laag pitje stond, in een handomdraai opnieuw aan te vullen. Perfect, veel dank van een blije, zeer tevreden klant..en nu weer lekker aziatisch koken!

Zeer snelle levering ondanks de covid-19

Zeer snelle levering ondanks de covid-19

Product omschrijving is niet zelfde als plaatje, verkeerde producten ontvangen

Product omschrijving is niet zelfde als plaatje, verkeerde producten ontvangen

I order twice during corona countermeasures, the first order saw received within two working days by PostNL. The second order was directly delivered from the shop staffs to my address in Belgium. I really appreciate the top customer service.

Alles zo als verwacht ... zelf erboven

Goed assortiment!

Prima webshop met een breed assortiment. Helaas waren de noodles die ik besteld had op en werd deze uit de bestelling gelaten zonder dit te laten weten. Had graag een alternatief aangeboden gekregen. Toen ik hierover belde werd ik wel vlot te woord gestaan en werd meteen bevestigd dat het bedrag voor de noodles zou worden gecrediteerd (was enkele dagen later overgeboekt).

Geograaf 13

6921EW Duiven