Snel

Expired food

Kimchi i ordered in big amount was all expired on the same day i received it along with other stuff being expired too

Ik ben ook een Asia vrouw

POE TOKO EN TO-GO

snelle levering en zeer goed verpakt

zeer volledige en uitgebreide webshop

Goede prijs, snel geleverd en netjes verpakt verzonden

Goede prijs, snel geleverd en netjes verpakt verzonden

Enkel de verzendkost wat aan de hogere kant Voor de rest zeer tevreden!

erg goed

uitsteking en snel snel bezorgd

Snelle en nette levering

Wij bestellen hier vaker. Producten zijn prima. Alles wordt echt heel goed verpakt en best snel. Wij zijn tevreden.

Prima en snelle service.

snel bezorgd

de producten welke ik had besteld waren precies waarnaar ik had gezocht, TOP

Prima levering

Heerlijk product

Goede kwaliteit van producten

Goede geregeld en heerlijke rijst. Aanrader

Snelle service, waarbij je online goed op de hoogte wordt gesteld wanneer er geleverd gaat worden. Echt goede en lekkere rijst gekocht. Ik ga het zeker nog een keer hier bestellen

Goede levering

Bestel er regelmatig Alles op tijd binnen

Top service en mega vriendelijk

Gewoon top

Heel snel geleverd

Goed product

Niet blij

Ik heb missende producten en nog steeds me geld niet terug. Klantenserive is zowel telefonish als per mail alleen in het Engels beschikbaar en heeft na ruim een week nog steeds geen antwoord gegeven. Ze vragen me foto’s te sturen van me missende producten wat uiteraard niet mogelijk is

Super service

Overzichtelijke site. Bestellingen keurig verpakt en snelle levering

Ik heb een positieve ervaring met Oriental.

Het goede produkten en ontvang ze altijd goed ingepakt bij me thuis.

supersnelle levering

vandaag besteld en next day geleverd.super service

Ze hebben heel veel en levering is snel

TOP

Snelle levering goede customer service

Snelle levering goede customer service.

Excellent service and speedy delivery

I'm a loyal customer of Amazing Oriental. Compliments to the outstanding customer service team on addressing my delivery (lost delivery last time and broken products this time). They are very friendly, patient and responsive. Product variety is also great. Highly recommend this shop to any customers who are looking for Asian products in Europe. The pricing is also reasonable. The one suggestion is the shipping costs. It'd be great if discounts could be offered to regular customers like myself. Overall, it's an amazing experience. Keep up the excellent work!

Fijne bestelling

Goede producten en keurigeafhandeling als iets niet op voorraad is

Geograaf 13

6921EW Duiven