Super tevreden van de producten en de levering!

Vlotte levering met een nauwkeurige update. Veel keuze aan producten en snelle levering!

Simply excellent

I've ordered many times from Amazing Oriental and they do not dissapoint. Good selection of Asian products and deliveries to Germany are fast and on time.

Fijne online winkel met groot assortiment.

Er is veel te krijgen, jammer dat producten uit Indonesië vaak niet op voorraad zijn. Het is buiten jullie schuld om, hopelijk snel weer alles leverbaar.

Prima product snelle levering

Goed product snelle levering, maar waarom niet in de winkel verkrijgbaar in Groningen?

Niet helemaal tevreden

De levering was laat het duurde lang voor ik het kreeg

Goede en lekkere producten..

Omdat de 'toko' steeds meer verdwijnt, is er gelukkig nog AO. Met idioot veel producten uit het verre azie, kun je uren door de winkel browsen. Online is het niet anders.. Enige min punt is dat er een levertijd is van een week..

Goede producten

Goede producten en snelle bezorging!

Goede producten en verzendingen zijn prima verzorgd.

Makkelijk snel en goed

Heel goed en netjes verpakt.

Goed levering, goed verpakt.

Zeer ruim assortiment, goede levering

Mooi bedrijf

Jarenlang plezierig zaken doen

bezorging erg slecht

niet voor herhaling vatbaar helaas. De producten van amazing oriental prima, begrijp me niet verkeerd... maar die bezorging. Nee, dat doen we nooit meer. zouden smorgen tussen 9 en 10 komen. afspraak voor verzet, want dat kon je niet zelf kiezen en daar heb ik begrip voor.... maar als ze dan vervolgens steeds de afspraak blijven verzetten en om 13 uur als de verzette afspraak aan de beurt is nog steeds niet zijn geweest. Dan neem je je klanten niet serieus naar mijn mening. Ik heb uiteindelijk mijn schoonmoeder moeten vragen om bij mij thuis te gaan zitten om mijn bestelling met koelkast en vriezer spullen aan te nemen. Dat vind ik echt niet voor herhaling vatbaar.

Snel en goed geleverd

Alles was snel geleverd (de dag na bestellen) en alles was geheel aangekomen en goed verpakt.

Still the most complete shop for Asian products

Very happy with my first online order of frozen and fresh products. They're fresh and in good condition and free delivery with an interesting minimum order. AO is still the most complete supermarket for Asian products, but would really love to see more various products for seafood and halal products. Thank you!

Zoals gewoonlijk prima

Uitgebreide en overzichtelijke website. Goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle service.

Snelle en correcte levering

Duidelijke website ,snelle levering , perfect verpakt.

Goede priducten

Goede producten en veel variatie in merken etc. Fijn dat het ook thuisbezorgd kan worden, jammer dat het niet naar boven word gebracht zoals bij andere supermarkten het geval is. (Bij boodschappen)

Great job

Goede prijzen en snelle levering

Totaal anders dan Europees

Van tijd tot tijd is het gewenst boodschappen online te mogen bestellen bij Amazing Oriental. De kruiden, rijst soorten, div. Soorten noodles, dranken ect. ect. Een uitgebreide diversiteit waarin u keuzes kan maken. Helemaal uit Overijssel meerdere malen besteld en na een aantal dagen thuis bezorgd. Anders en gekruid koken of wat u ook wilt maken is Amazing Oriental de juiste winkel. Top winkel

Goede ervaaring

Alles ging goed met bestellen en bezorgen

Super service!

It's packed professionally, thanks.

Goede producten

Goed snel

Snelle levering, goed product

Eindelijk honey butter chips gevonden in Nederland hier. Al lang naar op zoek geweest, maar meestal nergens te vinden. Snel geleverd en smaakte precies zoals we gewend zijn, perfect dus!

Geweldig service!

Alles wordt goed verpakt!

Zeer goed verpakt en snel verstuurd.

Zie boven.

Geograaf 13