HEEL GOED.

SUPER SNELLE AFLEVERING, BEN ERG TEVREDEN. HOOP DAT HET ZO MAG BLIJVEN.

Fijne webshop met goede service !!

Fijne webshop met goede service !! Enige verbeterpunt is proberen sneller te leveren.

In good order

Everything is in good order.

Super service

Zeer goede klantenservice !! Bravo

Compleet

Altijd vers wat verst moet zijn

Ik heb online een bestelling gedaan en had mijn artikelen zeer snel en goed verpakt ontvangen. Dank daarvoor!

Bestelling online

Goed verzorgd, komt na drie dagen tussen 16.00-20.00 uur

Aangenaam verrast

Mijn bestelling werd eerder geleverd dan verwacht, altijd fijn naar mijn mening. Daarbij zeer verrast door de met aandacht, zorg en zeer correcte verpakte artikelen! Het aanbod bij Amazing Oriental is erg ruim, fijn kunnen shoppen en kom zeker terug voor een volgende bestelling!

Geweldige service en vriendelijk personeel

Had een flinke bestelling gedaan waarvan een product niet meer op voorraad was. Dus werd netjes gebeld dat ik een ander product daarvoor wou. Na overleg product gekozen wat normaal met koelingverzending gaat maar in overleg bij me pakket gedaan. Ik vind het alleen jammer dat er in Friesland geen oriental winkel zit want dan was ik er elke dag hihi. Maar zo blij dat ik online kan bestellen het is echt mijn favoriete winkel dus als ik ergens ben waar een oriental winkel is dan ben ik er als eerste is voor mij echt een snoepwinkel haha!! Dus als TIP open a.u.b. een winkel in sneek haha

Snel en netjes

Altijd de beste plek om mijn faves te bestellenn yassss

Guess

Vorige levering was verkeerd en is heel fijn opgelost

Altijd snelle levering

Uitstekende service en producten!!

Wat een grote keuze aan producten! Supersnelle service en goed ingepakt ook, ontzettend blij met alles!

ruime keuze

ruime keuze , mooie prijzen...

opnieuw snel en goed bezorgd

prima aankoop weer en snel en goed bezorgd !!

Wederom uitstekend

Alles netjes ingepakt en vlot geleverd. Top!

Good products fast delivery

Good products fast delivery

Vlotte levering in Frankrijk.

Mijn eerste bestelling. Per post geleverd in Frankrijk. Veel Nederlandse bedrijven leveren niet verder dan België en Duitsland. Heb de bestelling uitstekend verpakt ontvangen. Vooral de in glas verpakte artikelen waren met zorg ingepakt.

Goede vlotte service

Vriendelijk en vlot geholpen

Een vlotte bezorging

Alles was keurig verpakt en prima producten

Best goed hoor!

Op tijd mijn rijst in huis.

Lastige week.

Dit maal is er helaas geen rekening gehouden met verse producten tijdens het selectieproces. Overijpte bananen en beschimmelde fruit bij ontvangst Het warme weer, tijdens transport, proces verergert denk ik.

Correct en ook lekker

Eerste keer besteld voor een oosters feestje en meteen erg geslaagd/gesmaakt! Zelfs de diepvries levering was erg duidelijk en correct.

Geograaf 13

6921EW Duiven