perfect

de beste online winkel

Alles zoals beschreven

Heel veel producten!

Altijd veel producten van goede kwaliteit. Snelle levering. Fijne winkel!

Zeer goede ervaring

Ik had een product gekregen dat over de datum was. Zonder problemen mijn geld terug gekregen. Zal hier gewoon blijven bestellen.

Steeds correcte levering

Levering gebeurt meestal snel, nooit fouten.

geweldig makkelijk

prima alles is te vinden, alleen jammer dat je voor diepvries / gekoeld vrij hoge transportkosten moet betalen

Alles zeer netjes verpakt en bezorgd.

Het enige nadeel is dat je niet tijdens het bestellen kunt zien wanneer je het ontvangt en er best veel niet op voorraad was. Verder was de doos met zorg ingepakt .

Bijna tè goed verpakt.

Snelle Levering

Ik ben heel tevreden

Goede service, dat is zeer goed!

Vlotte en goede levering

Vlot afgehandeld

Duidelijke website , goeie prijs, kwaliteit en service

Duidelijk , leuke aanbiedingen snelle levering

Een snelle levering en keurig netjes verpakt.

Uitstekende producten

Super fijne online winkel om je aziatische producten te kopen. Zijn goed van datum en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Ook voor de dieprvries producten is dit het geval. Menken die dit levert houd je ook goed op de hoogte met een makkelijk tijd schema. Enige wat ik nog graag zou zien is wat meer informatie bij de producten zelf

Fantastisch!

Snel!

Snelle kefering en goede producten

Ruime sor****** diverse producten mooie site, prima bestelsysteem en snelle levering.

Zoveel lekkers

Eigenlijk hebben ze veel te veel lekkere etenswaren :], snelle levering ook.

Positieve ervaring

Zoals steeds, mijn favoriete product aan een correcte prijs kunnen bestellen, en snel ontvangen. Altijd een positieve ervaring.

Great service

I ordered several times from the webshop and I got my purchases on time. Highly recommend

Very good.

Shop has wide range of products. Packaging for shipping is amazing. Everything stays frozen.

Vendeur à recommander sans hésitation.

Service de qualité et suivi efficace. Rien à redire. N'hésiterai pas à acheter à nouveau.

super goed

snel, correct en op tijd

Voor het plaatsen van mijn bestelling heb ik telefonisch contact gehad met Sabrina die me heel snel en goed heeft geholpen. Ook hetgeen besproken is met betrekking tot het inpakken van het artikel is netjes nagekomen, waardoor ik deze de volgende dag in goede orde heb ontvangen. Wanneer iets goed gaat mag het zeker vermeld worden. De enige reden waarom ik geen hoger cijfer geef, is omdat de prijzen helaas wel elke keer hard stijgen, terwijl elders de prijsstijgingen sinds een paar maanden niet meer plaatsvinden. Dus alleen dat stukje is jammer.

Snelle bezorging en goede service.

Geograaf 13

6921EW Duiven