Perfecte producten en snelle levering.

Producten naar Spanje laten bezorgen. Nu genieten!

Bestelling werd snel geleverd.

Daar winkelen is een BELEVING!

Het assortiment is groot, het personeel vriendelijk en altijd bereid te helpen een product te vinden bij dit uitgebreide assortiment.

Een ware traktatie

Custardvla met dessertbitteekoekjes van Amazing Oriental was een echte traktatie op moederdag. Hartelijk bedankt.

Need some improvement

It's a pity that the delivery took a long time and the items are broken

Artikelen zijn goed aangekomen

Ik vind alleen dat het lang duurt voordat he vestelling verzonden word

Lekker en goedkoop

Snel en efficient

Heel tevreden

Bezorging duurde niet te lang.

super

Mijn man had de moederdag doos besteld en dat was in 1 woord geweldig . Ik was er ontzettend blij mee . Er zaten zulke leuke en mooie en lekkere dingen in . Komt er ook een vaderdag doos ?

Goede Prijs, goede kwaliteit

Vlor geleverd, precies wat ik had verwacht.

Vers product

Vers product

Prima.

Producten die ik bestel krijg ik op tijd en goed verpakt. Mocht het niet meer op voorraad zijn dan krijg ik netjes een bericht via de mail. Tevreden klant dus.

Goede ervaring

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen over mijn bestelling. Vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste, verliep alles vlekkeloos. Wat mij vooral positief verraste, was de **snelle levering**. Mijn pakket werd al binnen 2 dagen bezorgd, terwijl ik eigenlijk een langere levertijd had verwacht. Super service! Daarnaast was de **kwaliteit van de producten** precies zoals beschreven – alles was netjes verpakt en in perfecte staat. Geen gedoe met ontbrekende onderdelen of beschadigingen. Kortom: een aanrader voor wie snel en betrouwbaar zijn bestelling wil ontvangen. Ik kom zeker terug! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5/5 :-)

Heerlijke Oosterse producten met prima service!

-Heel nette verpakking -Lekkere producten -Zeer snelle levering -Zeker voor herhaling vatbaar

Zeer positief.

Twee keer besteld, zeer positief.

Een zeer klantvriendelijk bedrijf. Met een ruim assortiment aan artikelen. Toch vind ik dat ernog ruimte is voor meer Aziatische en andere producten. Wat dacht u van Chan's basmati rijst? Bij amazing oriental, raak je nooit uitgekeken. Het is prettig winkelen / boodschappen halen daar. En onlinebestellen service is een prima oplossing vooral voor senioren om nogsteeds deel te blijven nemen. Met bestelling aan huis. Hartelijk bedankt!

Amazing Oriental is good for chinese food shopping

easy site, many products to choose but there are many things not available quite offen.

Enorme selectie, goede klantenservice maar erg duur

Goede ervaring met klantenservice (vorige bestelling), ruime sortering (maar niet altijd makkelijk te vinden) alleen de prijzen zijn wel erg stevig. Niet alles, maar in het algemeen wel. Kwaliteit is goed, alleen nogal wat producten die tegen de uiterste verkoop/consumptiedatum zitten. Daar wordt soms korting op gegeven, maar m.i. te weinig en alleen als de datum nog maar 1 of 2 maanden verlooptijd heeft.

Overzichtelijke site,snelle levering

Handig,overzichtelijk,snel geleverd,top

alles mooi en sterk verpakt

mooi op tijd binnen stevig verpakt

Prima.

Goede artikelen en service.

Goed verpakt, snel verzonden

Favoriete suspermakt

Wil je wat Aziatisch op tafel, ga lekker bij oriental naar binnen en het komt goed!

Zeer vlotte levering

Geograaf 13