Voor het plaatsen van mijn bestelling heb ik telefonisch contact gehad met Sabrina die me heel snel en goed heeft geholpen. Ook hetgeen besproken is met betrekking tot het inpakken van het artikel is netjes nagekomen, waardoor ik deze de volgende dag in goede orde heb ontvangen. Wanneer iets goed gaat mag het zeker vermeld worden. De enige reden waarom ik geen hoger cijfer geef, is omdat de prijzen helaas wel elke keer hard stijgen, terwijl elders de prijsstijgingen sinds een paar maanden niet meer plaatsvinden. Dus alleen dat stukje is jammer.

Snelle bezorging en goede service.

Top bezorging.

Een snelle levering, netjes verpakt en goed verzorgd.

Gewoon weg geweldig

Ze verzenden pakket snel. En nemen contact op als iets er niet meer is. Om vervanging te bespreken

Netjes verpakt,en snel genoeg binnen

Is goed

goed en snel geleverd.

Zeer goede levering

Ik ben zeer goed tevreden raad iedereen aan bij amazing oriëntal te bestellen gr cees

Made in Asia

Eerste kennismaking en zeer goed bevallen, heel veel keuze en mooie recepten met video's over wat en hoe. Snelle levering en goed verpakt. Een Made in Asia ervaring. Met vriendelijke groet De Lille Kristof

Fijne (online) winkel

Hele fijne winkel. Ook zeer tevreden over de service vd online winkel en medewerkers. Als iets te lang niet leverbaar is, dan wordt er netjes gebeld voor een oplossing.

Alles te koop wat je nodig hebt Snelle levering en goed verpakt

Uiterst tevreden

Goede assortiment, uiterst klantvriendelijk en de bestelling is altijd binnen een paar dagen geleverd en zeer goed verpakt. Ben al jaren een zeer tevreden klant.

Goede producten en goede service

Levering werd goed gecommuniceerd en geleverd om het afgesproken moment. De producten waren super!

Super ser6

Ik heb mijn besteld om 10 op 10 geven ...snel en correct geleverd...

Keurig op tijd geleverd

Probleemloos

Alles dik in orde

Goed product, degelijke prijs, correcte en snelle levering :-) Bedankt.

prima goed

uitstekend

Fantastisch!!

Zo fijn dat ik lekkernijen en andere ingrediënten online kan bestellen.

Amazing Oriental is echt een uitstekende winkel en vooral het assortiment

Ik winkelde voorheen in de Amazing Oriental in Almere . Ik miste ook echt de winkel toen ik verhuisde . Toen vond ik er een in Rotterdam Zuidplein en nu het thuis bezorgen nog beter.Ik vind het geweldig om spullen te kopen uit keukens die ik niet ken of spullen die ik echt lekker vind uit keukens die mij al bekend zijn.

prima te bestellen en snel geleverd.

prima te bestellen en snel geleverd.

Het was een fijne aankoop online.

Mijn order was prima verzorgd.

fantastisch

Snelle levering en goede prijzen

Geograaf 13

6921EW Duiven