Snel geleverd met koelwagen temperatuur diepvries spullen goed

produit correct et livrer vite

j'habite en belgique et j'ai recu vite les produits

Late levering, korte THT datum.

Zoals altijd besteld online, na 7 dagen nog geen levering en achteraan gebeld. Kreeg Engels sprekende vrouw aan de telefoon die er achteraan zou gaan. Nu bleek 1 artikel niet voorradig, gelukkig opgelost door vervangend artikel maar wel apart dat de klant er na een week achteraan moet gaan! Vervolgens bij levering van de Nanami kruiden zit er nog maar 1,5 maand houdbaarheidsdatum op, vind dat wel echt heel erg kort!

快速且方便

已经多次购买,体验很好。

• 您会推荐我们吗? Yes

Super geregeld

Erg fijn geholpen. Super bedankt

Mijn bestelling komen mooi aan. Indien wat ik bestel niet meer voorradig dan nemen ze contact met je met een voorstel. Goede communicatie. Ik bestel regelmatig.

goed assortiment en snelle levering

uitgebreid assortiment, kom hier elke keer terug. Enige wat jammer is dat niet bij alle producten de ingredienten of een uitleg staan

Alle producten snel geleverd

Dik tevreden

Ik kom zeker terug om iets te bestellen.

Uitstekende kwaliteit

Groene thee met jasmijn, zéér lekkere thee, smaakt lekker en rukt heerlijk!

Snelle en correcte levering

Fijne ervaring

Fijne ervaring.

Levering 1 week erg laat

Pakket werd pas 1 week na betaling bezorgd

Goed ervaring

Goed ervaring

ok

alles bestens, schnelle Lieferung, freundliche und kompetente Mitarbeiter bei der Bestellung, super Ware

Komt goed aan

Alles is goed verpakt en tijdig verzonden. Producten altijd goed.

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment en snelle levering

Perfect levering

Alles zeer netjes verpak en snel verzonden. We werden gebeld dat 1 artikel niet voorradig was. De vriendelijke medewerkster stelde een gelijkwaardig artikel voor en we kregen een extra pak mie kado.

Superblij met deze webshop

Als ik mijn favoriete producten bestel…wordt het binnen enkele dagen in keurige staat geleverd. Dank hiervoor.

Oriental online

Kopen van Aziatische produkten online verloopt bij deze webshop heel goed: snelle verzending, zeer zorgvuldige verpakking van de produkten (bij verpakking zoals kroepoek). Prettige en behulpzame klantenservice).

Snel

Ruime sor******, goede producten, snelle levering, goed verpakt.

Perfecte produkten, goed assortiment

Ik zou Amazing Oriental aan willen raden vanwege het assortiment. Veel produkten zijn de afgelopen jaren echter behoorlijk in prijs omhoog gegaan. Soms wel met 50% of zelfs verdubbeld. Zoals de Panax Ginseng, gebakken uitjes en diverse bumbu's. Daarnaast waren de Mie Sedaap Noodles bij m'n laatste online bestelling vrijwel allemaal niet verkrijgbaar, terwijl dit (ook in Indonesie zelf) de nummer 1 is. Haalde ik vroeger alles bij Amazing Oriental, bestel ik nu veel produkten bij een andere toko of simpelweg bij de lokale supermarkt, zoals de Jumbo.

Leuk bedrijf

Leuk servies besteld, wel wat duur maar het is goed bedrijf. Levertijd mag iets sneller maar goed als je het direct nodig hebt, kan je het in de winkel ophalen. Nu al veel vaker besteld en tot nu toe altijd tevreden....

Deception

I ordered koala march matcha… the product was in stock on the website… I had a whatsapp contact with somebody from Oriental webshop to tell me that the koala march matcha was out of stock. They propose me another koala march… which cost less. The arrangement was one extra noodle packet (great )… but I didn’t recieved it… I m not sure to order again…

Geograaf 13

6921EW Duiven