Matig.

Zoals ik eerder telefonisch, tijdens bestelling fase, met jullie gesproken: De organisatie en administratie zijn beetje rommelig. Volgende keer beter.

Snel geleverd, Op de gewenste dag, mooi materiaal, top

Bustotaal in een woord (perfect)

Elke bestelling wordt perfect geleverd , en geplaatst, en op de juiste plek neer gezet. De site is duidelijk en betrouwbaar. Voor mij een aanrader naar eenieder

Goed product en prima service

Dit was mijn derde bestelling van biologische potgrond. Prima product voor een nette prijs. Een probleem tijdens het transport, waar Bustotaal geen invloed op had, is door de klantenservice prima en snel verholpen. De volgende lading potgrond zal zeker weer bij Bustotaal worden besteld.

Snelle levering tegen een redelijke prijs.

Het bestellen ging makkelijk en ook de levering ging volgens de opgegeven datum en tijdstip door een heel vriendelijke chauffeur.

Perfecte afhandeling

Ik wou mijn aankoop annuleren. Dit ging zonder enige vorm van vragen vanaf de kant van Bustotaal. Ik had de telefoon nog niet neergelegd of de bevestiging was al binnen. Het geld was daarna ook zeer snel weer teruggestort. Alleen daarom al denk ik dat dit een zeer betrouwbaar bedrijf is. Als ik ooit iets nodig heb, wat ik niet annuleer ;-), ga ik zeker hier weer winkelen!

Zeer teleurstellend.

Ik voel me in de maling genomen door jullie. Vrijdag hebben ze een pellet pellets afgeleverd, ik had besteld de Mecklenburger pellets maar kreeg de energie excellent pellets. Gelijk contact opgenomen in eerste instantie zou het allemaal in mijn voordeel zijn, wat ik al niet kon geloven volgens mij zijn de Mecklenburger pellets de beste in het assortiment. De pellets die ik nu heb zouden het zelfde zijn als de Mecklenburger pellets werd me verteld, maar daar klopt dus helemaal niets van. Ik ging ervan uit dat degene aan de telefoon wel eerlijk tegen me zou zijn. Maar bij nader onderzoek komen ze nog niet in de buurt van de Mecklenburger pellets qua warmte geen naaldhout en ook het vochtgehalte. Ik voel me heel erg bedonderd door jullie.

scherpe geprijst, bezorging slecht

Bestellen op de site ging goed, informatie was goed. Prijs was scherp, de potgrond was prijs technische redelijk, het is namelijk geen echt goede potgrond, zat nog wat andere materialen tussen. Ik maak eigen mest, maar is niet geschikt als basis. De bezorging was ronduit slecht. Geen communicatie, informatie die na bellen gecommuniceerd word komen ze niet na. Koste mij 2 volle dagen.

Dinsdag besteld, donderdag in huis

Dinsdag besteld, donderdag in huis. Hout is heerlijk voor de vuurkorf buiten. Ik had eigenlijk verwacht dat het hout enorm veel zou knetteren maar dat was totaal niet het geval. Wat onwijs fijn dit, en dat voor een hele goedkopen prijs. Ik ga dit vaker bestellen bij jullie, bedankt. Groetjes, familie de Jonge

Super pellets

Weinig as brand rustig veel warmte ruikt niks buiten .

Product en communicatie erg goed

In eerste instantie een verkeerd product besteld, meteen gebeld (kreeg erg snel verbinding met het bedrijf) en hebben ze meteen de order geannuleerd zodat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen (geld ook netjes zoals aangegeven binnen 3 werkdagen terug). Product zelf niks mis mee, precies zoals je verwacht. Levering was wel iets minder, 3 uur later dan aangegeven via de track en trace (chauffeur was wel erg behulpzaam en aardig)

Keurig geleverd

Super netjes geleverd

Netjes en correct afgehandeld

Goed van begin tot eind, eenvoudig bestellen en snelle levering

Eenvoudig bestellen en snelle levering Met een transportbedrijf dat het daadwerkelijk eerder waar jij dat wilt, ipv uitladen en snel weer weg

goede producten, heldere communicatie en snelle afhandeling

zeer tevreden

snelle levering zoals afgesproken

gewoon perfect

snel en accuraat

mijn bestelling is de volgende dag, op mijn verzoek, keurig bezorgd.

Heel tevreden!

Nette prijs en super snel geleverd. Met 2 dagen hadden we het al in huis. Ook werd er heel goed meegedacht over de bezorging. Bij ons konden geen hele zware vrachtwagens op het terrein komen, terwijl die wel vaak dit soort producten vervoeren. Dit was geen probleem, want het vervoersbedrijf kon daar rekening mee houden. Dus over alles heel tevreden en zal hier zeker weer bestellen als we een nieuwe lading houtsnippers nodig hebben.

Makkelijk,snel en super service

Het bestellen ging heel makkelijk. Ideaal zelf je bezorgmoment te kunnen kiezen! Bezorging gebeurd netjes en op tijd. En de communicatie is ook snel en netjes.

is goed

Ook bij foutje snelle en correct opgelost

Goed product, goede leverancier

Vlotte levering, goede en duidelijke communicatie, product conform foto's en prima levering tot op de plaats die mijn voorkeur had. Niets te klagen.

Prima product en goed verpakt

63 zaken van 40 liter is toch 2.5m3 TRANSPORTFIRMA Helaas wordt uit naam van de chauffeur een mail gestuurd met time Window. Terwijl chauffeur pas vertrek op eerste moment van deze wibdow en notabene eerst door planner naar garage gestuurd wordt. Heel onrealistisch en dus twee contactmomenten en drie uur verder geleverd TRANSMISSION direct verbeterplan opleggen

Redelijk mooi eiken hout maar wel 2 vuilniszakken met snippers en zaagsel

Redelijk mooi eiken hout maar wel 2 vuilniszakken met snippers en zaagsel voor de kliko en veel kleine blokjes van amper 10cm, wat ik dan weer jammer vind

Het Aanleg 21

9951 SJ Winsum gn

Over Bustotaal

Bustotaal.nl is een gespecialiseerde webshop die zich richt op hoogwaardige producten voor haard, tuin en dier. Wij bieden een breed assortiment aan, variërend van tuingrond en houtpellets tot boomschors en andere tuin- en dierbenodigdheden. Bij ons kun je eenvoudig grote hoeveelheden in bulk bestellen, die we snel en efficiënt bij je thuis afleveren op een pallet. Of je nu je tuin wilt verfraaien of je huis wilt verwarmen, Bustotaal.nl levert de producten die je nodig hebt, snel en betrouwbaar aan huis.