Laden reviews...
214 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Anmeldelserne fremhæver hurtig levering og venlig kundeservice samt tydelig kommunikation. Leveringen opfattes som pålidelig, og produkter opleves som af høj kvalitet til en rimelig pris. Bestillingsprocessen beskrives som enkel og effektiv. Generelt er oplevelsen positiv og konsekvent.
Ik had zakken potgrond (40L) besteld. Die werden op tijd en volgens afspraak geleverd en ook werd ik vooraf, zoals ik gevraagd had, gebeld door de chauffeur voor levering. Wat alleen minder was, was dat heel veel zakken (zo'n 8 van de 88) in meer of mindere mate al gescheurd waren. En de zakken lagen op 1 van de 2 pallets ook schots en scheef. Dit was duidelijk snel en onvoorzichtig opgeladen, met deze gevolgen van dien. Dus voor aanbevelen, geef ik een voorzichtige ja.
24 June 2026
Bart
Arnhem
Zoals altijd hun boomschors van hoge kwaliteit, snel geleverd en super service !
21 June 2026
Jerry
Houwerzijl
Adequate levering op afgesproken moment
17 June 2026
Loek
Lelystad
Snelle service en goed product
16 June 2026
Bert
Voorburg
netjes afgeleverd
15 June 2026
Bennie
Hengelo
Helaas ontvingen wij een zending die zwaar verontreinigd was met giftige staalslakken. Wel hadden wij de hoogste prijs voor premium boomschors betaald. We hebben handmatig veel staalslakken kunnen verwijderen maar dit giftige materiaal nog steeds in onze biologische tuin opduiken. De reactie op onze klacht was zeer teleurstellend. Na een tweede contact heeft Bustotaal alsnog toegezegd de vervuilde lading bij een volgende bestelling te willen vergoeden. Hiermee heeft Bustotaal gedaan wat in hun bereik ligt om de kwestie op te lossen.
11 June 2026
ej
Babberich
Goede afspraken kunnen maken. Op de dag geleverd wanneer ik het nodig had. Vriendelijke chauffeur die meedenkt met de klant.
11 June 2026
Rolf
Emmen
Product, Franse boomschors is prima. Uitstekend telefonisch contact met Mark van klantenservice over de leverdatum en prijs. Wij namen 12 pallets van 2m3 af wat leidde tot een prima korting. Levering was snel en correct op de afgesproken tijd. Kortom prima bedrijf waar de klant nog koning is.
10 June 2026
Pol
Uithoorn
Had een paar weken terug 1 grote zak besteld en. Nu nog drie grote zakken nabesteld. Nu zit die naast boomschors ook vol met stenen en zelfs stukjes tegels. Erg vervelend!
8 June 2026
Peter
Boven-leeuwen
Boomschors kwaliteit als verwacht en levering conform afspraak. Keurig in de steeg gezet door chauffeur
7 June 2026
Jeroen
Hoorn
Op afgesproken dag. Nette, vriendelijke chauffeur.
3 June 2026
Ruud
Leusden
Ik wordt altijd snel vriendelijk en keurig geholpen door Marc
1 June 2026
Ron
Westernieland
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en een punktuele levering.
31 May 2026
Rob
Amsterdam
Ik heb het positief ervaren dat je zelf kunt aangeven wanneer je het gekochte produkt geleverd wilt hebben.
31 May 2026
P.A.
Hollandscheveld
Als je ze belt met een vraag denken ze mee en helpen ze je goed. Levering op de beloofde dag en ook waar je het wilt hebben. Erg tevreden mooi bedrijf
28 May 2026
Marjolein
Schagen
Doordat een levering te laat was heb ik extra kosten moeten maken. Omdat ik mensen had ingehuurd om het product te verwerken in de tuin.
27 May 2026
Robert
APELDOORN
Zeer snelle levering en door de chauffeur keurig achter het huis gezet.
26 May 2026
Anton
Schagen
Ga niet uit van de term “vandaag besteld, morgen in huis. Houdt rekening met minimaal vier werkdagen. In mijn geval donderdag besteld, woensdag in huis. Het product zelf kan ik aanbevelen, levering niet.
21 May 2026
Rob
Anna Paulowna
Mijn bestelling van aarde werd door een zeer vriendelijke chauffeur op de verzochte plaats afgeleverd
21 May 2026
Bob
Schoonhoven
Pakket met potgrond had al 4 dagen geleden moeten aankomen. Nog steeds niets ontvangen.
19 May 2026
Sofie
Mechelen
Makkelijk bestellen om line en keurig afgeleverd.
16 May 2026
M.
Zuidwolde
Nu 2x een 2m3 Bigbag franse boomschors besteld; snelle levering met goede communicatie en op de juiste plek neergezet. Moest daarna nog een paar zakjes bij de plaatselijke bouwmarkt halen en deze "hoogwaardige boomschors" haalde het niet bij de kwaliteit van bustotaal.
16 May 2026
Willem
Oostzaan
Pallet witte pellets besteld en perfect afgeleverd. Elk jaar weer blij mee
13 May 2026
F.J.
Hoogkarspel
Paar jaar terug voor het eerst besteld, sindsdien jaarlijks een pallet, elk jaar meer mensen die deze grond willen hebben en nu zelfs binnen 2 wekentijd met 20+ mensen 3 pallets van 63 zakken verdeeld!!! Heel leuk om zo samen te werken voor fijne grond!
8 May 2026
Jolijn
Zeist
Goede producten op afgesproken dagen afgeleverd, top!
8 May 2026
Pieter