Filtre

Gewoon goed

Gewoon goed, en houden zich aan gemaakte afspraak

Snelle levering, goede prijs / kwaliteit

Toppers

De door ons bestelde tuinaarde is van goede kwaliteit, de levering was keurig op de dag die we zelf hadden aangegeven. Keurige chauffeur die met een palletwagen de pallet met aarde op de door ons aangewezen plek heeft neergezet. Al met al zeer tevreden en dat voor een goede prijs !!!

Prima kwaliteit

Big bag van 2m2 op advies bustotaal voor 24m2. Goede hoeveelheid. Volgende weer.

Geen ervaring

Zou tussen half 3/half 5 bezorgd worden dit was om 17.45 uur Waren 5 zakken met pellets kapot!!

Tijdens transport zijn er zakken pellets kapot gegaan. Kan altijd gebeuren. Na mijn melding hebben ze dat zeer keurig opgelost. Fijn bedrijf doen wat ze beloven.

Goede prijs, goede kwaliteit en snel geleverd

Prima geregeld

De chauffeur van het transportbedrijf had een uur vertraging, maar dat doet niks af aan de prima service vanuit Bustotaal. Goede kwaliteit boomschors, snel geleverd, ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Goede producten, snelle levering

Ruime keuze op een duidelijke en handige site. Zeer vlotte levering met adequate leveringstijden, zeer vriendelijke chauffeur, perfect verpakt. Product ligt nu op de tuin, lijkt me van prima kwaliteit. prijzen zijn zeer redelijk en ja ik heb vergeleken!

Fijn geholpen en snelle levering !!

Erg sportief bedrijf ! Meedenken en snel reageren

Goede bezorging.

Goed product, prima bezorging en vriendelijke chauffeur.

Goede kwaliteit en service

Ze waren ruim optijd en makkelijk uit te laden.

Uitstekend!

Snelle service, goede kwaliteit en fijne communicatie

Goed product, gratis bezorging, goede klantenservice

Blij en tevreden over het product. Gratis bezorgd. Helaas wel problemen gehad met het transportbedrijf maar dit is door Bustotaal heel netjes opgelost terwijl de oorzaak niet bij hen lag. Goede service.

Great!

Beautiful wood chips and delivery was placed in a the specific spot we asked for. 3rd time ordering as this product is beauitful.

Gewoon zoals afgesproken en zoals het hoort.

Makkelijk bestellen. Netjes thuis gebracht en op de gewenste plaats neer gezet.

duidelijke website en goede kwaliteit en snelle levering

snel gevonden wat ik zocht en goede scherpe prijs en snel en netjes geleverd

Snelle levering van goed product

Volgende keer weer

Snelle levering en prima tuinaarde

Genoeg keuze in omvang van de levering

Snel geregeld alleen jammer dat de vervoersmaatschappij dubbel wilde leveren

Goed bedrijf met goede producten

Vanaf de dag van bestelling tot aan de levering top. Het Franse boomschors zag er heel goed uit de broed die ik er ook bij had uitstekend. Het transportbedrijf die spullen leverde zeer goed en klant gericht. Ik zou een ieder bustotaal aanbevelen.

Geheel coform belofte

Prima kwaliteit boomschors en de dag na de bestelling in Zuid-Limburg bezorgd

Kwaliteit

Goed assortiment, kwaliteits aarde, keurig geleverd op pallets.

Heel grove houtsnippers

Snel geleverd, op pallet in grote zak. De snippers zijn veel grover dan verwacht en niet geschikt voor onder een speeltoestel. Er zitten heel veel stukken van 5 tot 10 cm in en blokken en stukken tak. Voor paden kan het prima

21 Het Aanleg

Winsum gn 9951 SJ