Laden reviews...
212 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Anmeldelserne fremhæver hurtig levering og venlig kundeservice samt tydelig kommunikation. Leveringen opfattes som pålidelig, og produkter opleves som af høj kvalitet til en rimelig pris. Bestillingsprocessen beskrives som enkel og effektiv. Generelt er oplevelsen positiv og konsekvent.
Eerste klas kwaliteit, snelle levering tot op de plek waar gewenst.
6 June 2021
Ton
Britsum
Qualiteit boomschors boven verwachting,en bezorging goed geregeld. Chauffeur vrachtwagen heel behulpzaam om boomschors einde oprit te brengen.
2 June 2021
JaMo.
Harkstede
Nadat het niet op de juiste dag bezorgd was , was 1 telefoontje voldoende om het de volgende dag als eerste bezorgd te krijgen.
1 June 2021
Stichting Kind en Groen
Haren Gn
Grof boomschors voor een mooie prijs. Snel geleverd. Erg tevreden. Natuurlijk andere uitstraling dan met Franse boomschors maar daar is de prijs ook naar
1 June 2021
Louise
Terheijden
Levering ok bestelling was moeilijker.
31 May 2021
Danny
Westende
Keurig aangeleverde bestelling en snel!
25 May 2021
Jan
Westbeemster
Ik heb 2x 2 bigbags met jura split besteld en beide zendingen werden bezorgd volgens afspraak. In verband met een slecht gelezen mail, heb ik meerdere keren Bustotaal gebeld en elke keer werd ik vriendelijk te woord gestaan en accuraat geholpen. Volgende keer zal ik weer bij hun bestellen.
25 May 2021
Bernd
Amstelveen
Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.
24 May 2021
Anita
Wapenveld
Goed en breed assortiment. Toch wel vrij scherpe prijzen en snelle levering. Waarom dan geen 5 sterren? Communicatie over aflevering kan beter. In mijn geval moest ik zelf nabellen en bleek dat een deel van mijn bestelling via een andere vervoerder zou worden afgeleverd. Op een ander moment dan telefonisch aangegeven. Schoonheidsfoutje dus.
24 May 2021
Marc
Voorhout
prima werk en op tijd
fred verheijen
Zeeland
Snelle levering en super service.
Hettie
Oudbeijerland
Snelle levering en produkt zoals verwacht
Tom
Tegelen
19 May 2021
E
Limburg
de levering goed ontvangen , maar er was 1 zak potgrond te weinig 49 stuks in plaats van 50
Dirk Van Eenaeme
Ertvelde
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Maar de levering is erg slecht. We hadden grind bestelt, het duurde 3 weken voor dat we het binnen hadden. En krijgen tussendoor telkens mails dat er vertraging was. Na een aantal mails kreeg ik zelfs de mail dat er geen levering meer zou plaatsvinden. Uiteindelijk naar meerdere malen contact te hebben gehad werd ons beloofd dat de levering de volgende dag was. Gelukkig was dat zo, maar mistten we nog iets. Ik heb gelijk gemaild en kreeg de reactie dat het de volgende dag of de dag erna binnen zou zijn. Helaas zijn we 4 dagen verder en is het nog steeds niet binnen. Ik kreeg de mogelijkheid om op mijn volgende bestelling korting te krijgen, maar ik denk dat dat niet nodig is. Als iedere bestelling zo moeilijk is om te bezorgen hoeft dat van mij niet. Wel heel fijn contact gehad met Wouter, bleef altijd vriendelijk.
Beveelt niet aan
Maaike
Vlijmen
Keurig op tijd en netjes afgeleverd.
Evert Ids Wiersma
Hardenberg
Goede website, prima prijs/kwaliteit en snelle levering.
16 May 2021
Chris
Akkrum
Goede kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs. En als er iets niet helemaal volgens plan gaat met de levering, gaan ze er gelijk achteraan. Een top bedrijf!
16 May 2021
Ingrid
Almere
Na eerdere goede ervaringen was de kwaliteit dit keer beduidend minder. In de houtsnippers zaten complete paaltjes en plankjes. Deels versnipperd, deels nog intakt. Ook zaten er stenen in de verpakking. Ik begrijp dat dit niet volledig uit te sluiten is, maar dit was voor ons te veel vervuiling.
Beveelt niet aan
15 May 2021
L
Mook
precies volgens afspraak
15 May 2021
johan
acquoy
Dit was onze eerste bestelling bij Bustotaal en dat is super bevallen, volgende keer wéér!
11 May 2021
Steven
Nootdorp
Zeer snelle en keurige levering. Een aanrader voor iedereen. Groet Herman
8 May 2021
Herman
Neede
bestel regelmatig bij Bustotaal, altijd goed en efficiënt afgewerkt.
8 May 2021
Floor Geenen
Waalwijk
Weinig op aan te merken. Wel is er per abuis een tweede lading schors verstuurd. Communicatie hierover was verder prima, en konden we gelukkig onderscheppen voordat het op de oprit stond.
7 May 2021
YMD
Maarssen
Prima kwaliteit houtschors en ook de levering (extern) netjes en professioneel verlopen.
6 May 2021
Clemens