Product en communicatie erg goed

In eerste instantie een verkeerd product besteld, meteen gebeld (kreeg erg snel verbinding met het bedrijf) en hebben ze meteen de order geannuleerd zodat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen (geld ook netjes zoals aangegeven binnen 3 werkdagen terug). Product zelf niks mis mee, precies zoals je verwacht. Levering was wel iets minder, 3 uur later dan aangegeven via de track en trace (chauffeur was wel erg behulpzaam en aardig)

Keurig geleverd

Super netjes geleverd

Netjes en correct afgehandeld

Goed van begin tot eind, eenvoudig bestellen en snelle levering

Eenvoudig bestellen en snelle levering Met een transportbedrijf dat het daadwerkelijk eerder waar jij dat wilt, ipv uitladen en snel weer weg

goede producten, heldere communicatie en snelle afhandeling

zeer tevreden

snelle levering zoals afgesproken

gewoon perfect

snel en accuraat

mijn bestelling is de volgende dag, op mijn verzoek, keurig bezorgd.

Heel tevreden!

Nette prijs en super snel geleverd. Met 2 dagen hadden we het al in huis. Ook werd er heel goed meegedacht over de bezorging. Bij ons konden geen hele zware vrachtwagens op het terrein komen, terwijl die wel vaak dit soort producten vervoeren. Dit was geen probleem, want het vervoersbedrijf kon daar rekening mee houden. Dus over alles heel tevreden en zal hier zeker weer bestellen als we een nieuwe lading houtsnippers nodig hebben.

Makkelijk,snel en super service

Het bestellen ging heel makkelijk. Ideaal zelf je bezorgmoment te kunnen kiezen! Bezorging gebeurd netjes en op tijd. En de communicatie is ook snel en netjes.

is goed

Ook bij foutje snelle en correct opgelost

Goed product, goede leverancier

Vlotte levering, goede en duidelijke communicatie, product conform foto's en prima levering tot op de plaats die mijn voorkeur had. Niets te klagen.

Prima product en goed verpakt

63 zaken van 40 liter is toch 2.5m3 TRANSPORTFIRMA Helaas wordt uit naam van de chauffeur een mail gestuurd met time Window. Terwijl chauffeur pas vertrek op eerste moment van deze wibdow en notabene eerst door planner naar garage gestuurd wordt. Heel onrealistisch en dus twee contactmomenten en drie uur verder geleverd TRANSMISSION direct verbeterplan opleggen

Redelijk mooi eiken hout maar wel 2 vuilniszakken met snippers en zaagsel

Redelijk mooi eiken hout maar wel 2 vuilniszakken met snippers en zaagsel voor de kliko en veel kleine blokjes van amper 10cm, wat ik dan weer jammer vind

Prima levering maar vulling bb niet volledig

Levering snel en prima geregeld. Goed hout maar in vergelijk met vorige leveringen is de big bag niet volledig gevuld. Er lijkt een kwart minder in te zitten. Er want zo is de korting niet echt relevant meer

Prima communicatie

Pellets kwamen in perfecte staat aan en werden geleverd op een pallet die ik ook weer kan verstoken in de houtkachel. Wederom gekozen voor Pelfin witte pellets, want die zijn het meest consistent qua kwaliteit. De chauffeur belde een kwartier van te voren op om te zeggen dat hij er aan kwam en daarna nog een keer dat hij er bijna was. Dankzij deze doortastende jongeman konden de pellets met een pompwagen, via de steeg, aan de deur geleverd worden.

Top geregeld

Ik bestel nog een keer

Goed . Een tijd indicatie waarna de chauffeur nog ffbelt voor de exacte tijd

Snelle levering uitstekende service dit bedrijf is echt aan te bevelen!

Snelle levering, goede prijs

Bij Bustotaal uitgekomen omdat ik op zoek was naar een bepaald merk pellet (aanbevolen door het bedrijf van wie ik de pelletkachel heb gekocht). Goede prijs en een snelle levering. Pellets werden wel aangeleverd op een smerige pallet en ook de folie was niet erg schoon. Omdat ik de pellet toch moest afpakken was het niet zo'n probleem. Er waren ook 4 zakken kapot en dat is zonde. Omdat het de eerste keer was dat ik pellets heb besteld weet ik niet of dit een normaal aantal is.

Zeker aan te raden

Komen alle afspraken na en leveren uitstekend materiaal. Dit was onze 2e bestelling en we zijn opnieuw erg tevreden

Goed product, goede bezorging maar incompleet

Mooi product, goed verpakt. Maar helaas was een onderdeel van de bestelling niet aanwezig. Tijdens vervoer zoekgeraakt en we kregen het niet meer geleverd omdat het niet meer in voorraad was. We zouden het geld terug krijgen. Een week later, nog niks retour.

Goede prijs snelle levering goed support

Twee keer Frans boomschors besteld erg tevreden over de prijs, kwaliteit en snelle levering. Een aanrader.

Prettig zaken doen!

Snelle levering van product. Goede kwaliteit. Nette en correcte afhandeling. 5 van 5 sterren.

21 Het Aanleg

Winsum gn 9951 SJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire