Pluspunten

Zeer ruime keuzemogelijkheden. Veel mogelijkheden om eigen wensen door te voeren. Klantvriendelijke benadering zonder al te veel opdringerig te zijn. nsdering anderannatenin Snel

Pluspunten

Snelle en correcte service. Goede kwaliteit

als ik tien kaarten afzonderlijk bestel krijg ik punten voor een gratis kaart. Als ik een aantal kaarten tegelijk bestel krijg ik maar 1 punt. Ik bestelde een keer een flinke hoeveelheid en dacht tenminste een aantal gratis punten te krijgen maar dat lukt alleen als ik ze een voor een bestel en afreken

geen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de website van Hallmark! Ik heb inmiddels al heel veel kaarten via Hallmark besteld. Vooral het zelf ontwerpen van fotokaarten gaat op deze site erg makkelijk. Mijn ontvangers zijn allemaal erg enthousiast over het resultaat van de kaarten. Ook kun je snel vanaf je werk even een kaartje naar iemand sturen. Je hoeft er niet speciaal voor naar de winkel. Kortom: ik ben zeer tevreden.

Iets vaker een vernieuwd aanbod van fotoshop plaatjes aanbieden.

Pluspunten

Al jaren een tevreden klant. Je hebt ook heel snel je spaarkaart vol voor een gratis kaart

Ik zou net als bij Greetz graag " magische" kaarten in het assortiment zien

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

wel leuke kaarten

ik vind het vreselijk vervelend dat ik de binnenkant van de kaart niet meer kan lezen voordat hij verstuurd word,het kan wel bij greetz!!

Pluspunten

Nauwkeurig, snel

tools kunnen nog wel wat uitgebreider.

Pluspunten

Veel keuze. Snelle bezorging Leuke cadeaus keuzes Gemakkelijke keuze om te betalen.

Ga zo door

Pluspunten

Ik verstuur al jaren felicitatie foto kaarten naar jarige familie en vrienden Het blijft een succes !!

Pluspunten

veel keus en mogelijkheden, goede en snelle bezorging.

Pluspunten

zeer tevreden en klantvriendelijk.

ik bestel best vaak en ik ben al jaren klant maar ik zie graag iets meer variatie in de kaarten. Als ik korting krijg kan ik maar 1 korting per bestelling gebruiken, als het voor 1 kaart is snap ik dat maar ik bestel vaak meerdere kaarten dan kan je meerdere kortingen niet activeren. dat is jammer. dan moet je iedere keer eerst betalen en dan kan je wel de volgende korting gebruiken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ben al jaren een tevreden klant. Makkelijk kaarten versturen, diverse mogelijkheden om te betalen. Goede service bij niet ontvangen kaarten.

Jammer dat ik geen email meer krijg met korting als er iemand jarig is. Ik moet nu zelf mijn Verjaardag's kalender in de gaten houden en ik zal nu zelf kaarten versturen omdat het nu goedkoper is.

Pluspunten

veel keuze,veel mogelijkheden en snelle levering

keuze is sterk verbeterd, dus geen verbeterpunten op dit moment

Pluspunten

Duidelijk en makkelijk om leuke kaarten te maken.

Pluspunten

Snel geregeld, goed overzichtbaar.

Pluspunten

Kaarten gemakkelijk te vinden en te bewerken. Mogelijkheden om cadeau toe te voegen. Accurate afhandeling, bezorging op beloofde tijd.

Kan geen verbeterpunten aangeven.

Pluspunten

Een prettig bedrijf met veel aanbod

Meer aanbod voor kaarten leeftijd vooral boven de 70-jaar

Pluspunten

Wij bestellen al onze kaarten via Halmmark. De mogelijkheid om een kaart helemaal naar wens te maken en een logo of versieringen te kiezen maakt het helemaal persoonlijk en leuk om te ontwerpen. Een leuk cadeau erbij wordt goed en netjes verpakt. De kaarten worden netjes afgedrukt, nooit een wazig beeld, altijd scherp. De verpakking voor een grotere order is stevig verpakt en kun je er de postzegels meteen bijbestellen. Je krijgt een bericht als je kaart en/of cadeau wordt afgeleverd. En daarbovenop spaar je zegels die je automatisch bij iedere bestelling ontvangt. Zo maak je tussentijds gratis mensen blij met een leuk kaartje. En daar wordt ik gelukkig van.

Ik heb absoluut geen verbeterpunten. Wij zijn super tevreden met Hallmark.

Pluspunten

leuke keuze in kaarten en altijd perfecte bezorging

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.