Pluspunten

Snel, eenvoudig en mooi

Pluspunten

Alles wordt op tijd verstuurd, altijd goed. Het waarschuwingssysteem werkt goed. Prima service! Ben een regelmatige gebruiker, heel handig!

Misschien af en toe iets meer nieuwe vintage kaarten erbij.

Pluspunten

Leuke kaarten, duidelijke site, makkelijk bewerkbaar en goede verzendingen

Pluspunten

1 Makkelijk kaarten maken 2 versturen op een vooraf bepaald datum 3 Komt altijd aan 4 Alleen maar positieve dingen

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Zelfs via de app kaarten make. Top!!!

Niks

Pluspunten

doe al een paar jaar de kaarten versturen via Hallmark en ben er erg tevreden over en ook het sparen voor een gratis kaart vind ik fijn

Pluspunten

altijd en goede service kaarten worden op tijd weggestuurd sturen altijd mailtje als ze de kaart(en) op de bus hebben gedaan.

Pluspunten

Mooie kaarten voor een redelijke prijs en altijd keurig op tijd bezorgd.

Pluspunten

Breed assortiment, je kunt van te voren kaarten maken. Duidelijk en geen poespas. Betrouwbaar

Nee gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site Ruime keuze in kaarten Men wordt goed op de hoogte gehouden wanneer een kaart is verstuurd Leuke acties met kortingscodes en sparen voor een gratis kaart

NVT

Pluspunten

Als je een kaartje besteld is het altijd correct in orde ook krijg je altijd korting ik heb al vele kaartjes besteld toppie.

Geen verbeterpunten is niet nodig.

Pluspunten

Goed toegankelijk website. Ruim aanbod aan kaarten op elk gebied. Makkelijke invoering van de wensen en de adressering. Stipte afhandeling en berichtgeving hierover. De gratis e-cards zijn een uitnodigende stap om daarna ook betaalde kaarten te versturen.

Hoe achteraf nog eens bekijken van de verstuurde kaarten zou wat beter aangegeven mogen worden.

Pluspunten

Pluspunten

Mooie kaarten! De bestelling wordt steeds keurig uitgevoerd en ik word verwittigd wanneer ze op de bus is gedaan. Ik kan ze zelf versieren naar eigen wil en een mooie fotokaart maken en heel belangrijk: ik wordt verwittigd wanneer er een verjaardag in aantocht is. En niet te vergeten, ik krijg dan ook regelmatig een kortingscode! Ik gebruik alleen deze site voor verjaardag, Kerst-en Nieuwjaar, geboorte enz. te versturen, heel makkelijk van bij mij thuis. Niks dan lof voor jullie, ik ben meer dan uiterst tevreden en hoop nog lang gebruik te mogen maken van deze fantastische site! Vriendelijke groeten, Viviane

Voor mij mag de verwittiging dat er een verjaardag in aantocht is, een dag of 2 vroeger zijn, vermits ik in België woon.

Pluspunten

Geweldig!! Hele mooie kaarten. Ruime keus. Je krijgt een mail als er bijna iemand jarig is. Dus geen verjaardag meer vergeten. Je krijgt een mail van de te versturen kaart en of cadeau. Je krijgt een E mail als je kaart en of cadeau verstuurd is, Verschillende betaal mogelijkheden waar van ik persoonlijk de 1 malige machtiging het fijnste vind.

Pluspunten

Makkelijk snel Veel opties

Kortingscodes maar 1 per bestelling te gebruiken. Erg onhandig als je 6 kaarten wil maken en 6 codes hebt. Die moet je dan alle 6 in losse bestelling doen.

Pluspunten

Vooral het maken van je Eigen fotokaarten. Ze zien er mooi uit!

Pluspunten

veel keuze originele kaarten redelijke prijzen stipte verwerking

mogelijkheid bieden om in het weekend te laten bezorgen b.v. via koerier

Pluspunten

Snelle afhandeling. Werkt zeer eenvoudig. Niet duur. Spaarsysteem.

Hele pagine in beeld brengen, waardoor ik niet hoef te scrollen bij het schrijven van een tekst.

Pluspunten

Prachtig.

Pluspunten

Leuke kaarten en de bestellingen worden perfect uitgevoerd.

Heb ik niet

Pluspunten

Veel keuze, leuke kaarten, goede mogelijkheden om met Eigen foto's te werken, prettige internetsite, werkt ook fijn via de app op de Ipad.

Elke keer vragen om mijn mening. Ik heb al vaker enquetes ingevuld. Kan er niet gekeken worden, wanneer ingelogd is, of er niet al om de mening gevraagd is. Elke keer krijg je een keuze uit smileys. Niet erg, want ik tik het meest tevreden smiley aan, maar direct deze enquete erachteraan, is een beetje veel van het goede

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.