Pluspunten

Leuke kaarten, leuke extra's

Pluspunten

Makkelijk en betrouwbaar bestellen

Meer keuze

Pluspunten

Goede kwaliteit, leuke collectie, goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijke website

Pluspunten

Best wel gemakkelijk. Alle kaarten zijn aangekomen. Handig dat je ook al kaarten voor de toekomst klaar kunt zetten.

Wat duidelijker aangeven of je de eigen tekst en toevoegingen goed heb opgeslagen of niet.

Pluspunten

Alle bestellingen zijn optijd . Het moederdag boeket was prachtig

Geen ben erg tevreden

Pluspunten

Jullie doen precies wat jullie beloven dus precies op tijd keurig netjes.

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

De kaarten zijn voor elk wat wils en worden regelmatig aangevuld/vernieuwd. Toezeggingen worden waargemaakt: als ik via Hallmark een kaart stuur weet ik zeker dat die op tijd wordt gepost (en ontvangen).

Pluspunten

Mooie kaarten! Leuke acties! En altijd op tijd bezorgd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering keurig op tijd.

Het boeket was zeker niet de aangegeven € 30,- waard.

Pluspunten

Altijd mooie kaarten voor ieder moment en een perfecte service. Met elke kaart spaar ik voor gratis kaarten :).

Ga zo door!

Pluspunten

Mooie kaarten! Bestelproces loopt prima.

Pluspunten

Prijs/kwaliteitverhouding Productuitstraling Naamsbekendheid

Meer aanbeveling van product middels commercials om zodoende de naamsbekendheid te verhogen. Meer inspelen op marktsituaties(zoals Sportevenementen, Koningsfeest, Valentijn, Moeder-en Vaderdag etc.)

Pluspunten

Brede content. Snelle site. Makkelijk qua betalen. Spaarsysteem

Meer fotokaders

Pluspunten

Prima service! Super hippe kaarten!!

Pluspunten

leuk, innovatief, creatief. Goed omgaan met emoties. Maatschappelijk verantwoord ondernemend!

Pluspunten

ik ben sinds februari aan het werk bij Hallmark . ik heb het prima naar mijn zin er word naar je geluisterd , je word serieus genomen en het bedrijf is heel flexibel en toch zorgen we altijd dat alles voor elkaar komt !

(ik werk in de buiten dienst ) en heb een auto van de zaak hier vervoer ik soms grote hoeveelheden wenskaarten mee en mijn laptop dit ligt altijd zicht baar in mijn auto het zou een verbetering zijn als de achter ruiten van de auto geblindeert zouden zijn zodat niemand ziet wat er op mijn achterbank ligt hiermee voor kom je de kans op inbraak

Pluspunten

Duidelijke site. Daarnaast gaat het versturen van een kaartje erg makkelijk en snel. Er is ook zoveel keuze dat je altijd wel een leuk kaartje voor iedere gelegenheid kunt vinden.

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Continue vernieuwing, dekt met haar assortiment de volledige consumentenbehoefte, sterk merk met een duidelijke merkenvoorkeur bij de consument, Klantgericht en optimale service

Verbreding naar andere categorieën die aansluiten bij het merk

Pluspunten

Steeds leukere designs en de kwaliteit is altijd perfect! Voor elk moment is er een passende kaart.

Meer kaarten in de app.

Pluspunten

Altijd weer wat nieuws

Pluspunten

Gemotiveerde mederwerkers, Merknaam, Marktpositie, Producten

Pluspunten

Mooie kaarten

Foto bewerkingsmogelijkheden

Pluspunten

Voor alle bijzondere momenten en gelegenheden is er een kaart te vinden! Ook de service is erg klantvriendelijk en behulpzaam.

Ik mis een goede zoekfunctie op de website en app! Ook zou ik meer fonts en kleuren willen kunnen kiezen bij het maken van een kaart via internet of app.

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.