Créer un site internet en français pour la Belgique et le Luxembourg francophones

Pluspunten

Leuke kaarten voor een goede prijs, die je op een gebruiksvriendelijke site kunt bestellen.

Blijf vernieuwen !

Pluspunten

Heel veel keuze en gebruikersvriendelijke app De mogelijkheid om zelf je geboorte of trouwkaart te maken Ook heel veel keus in fotokaarten

Pluspunten

Servicegericht, klantvriendelijk en adequaat

Levering van producten zou sneller kunnen

Pluspunten

Mooie kaarten. Bijzondere producten. Uniek. Goede kwaliteit. Goede service

Pluspunten

Innovatieve en mooie wenskaarten

Pluspunten

ruime keus uit kaarten makkelijk te versturen

Pluspunten

tolles Unternehmen mit hoher Tradition, qualitativ hochwertige Produkte, sehr gute Kundenorientierung, hervorragende Logistik und Lieferfähigkeit, super Konzepte für Rückwände incl. Ticketsystem, aber auch für Drehsäulen, sehr sympathische Mitarbeiter

Pluspunten

kaarten maken in gemakkelijk foto's uploaden gaat snel fotokaders zijn top

app kan moderner zijn qua stijl heeft geen beleving doet denken aan wenskaarten molens in de winkel

Pluspunten

100% voor de klant!

Pluspunten

Zeer breed assortiment Super helpdesk Zeer creatief is zowel fysiek als online kaarten Kwalitetit is altijd top Gebruiksvriendelijke app Ik ben er meer kaarten door gaan sturen

Ik mis de mogelijkheid om digitaal te schrijven?

Pluspunten

Beste en meest veelzijdige kaarten, goede kwaliteit en als er eens iets mis gaat word je super goed geholpen. Perfect!

Pluspunten

*ruime collectie kaarten *betaalgemak via automatische incasso *fijn dat Hallmark me een herinnering geeft als iemand binnenkort jarig is uit mijn adreslijst *veel mogelijkheden om de kaart te versieren & goede kwaliteit papier

*meer keuze in de app *goedkopere uitnodigingen voor verjaardagen *mogelijkheid tot samenstellen set met favoriete kaarten bv een set van10 en die tegen een korting aan kunnen schafffen

Pluspunten

Goede service Aardig personeel Goed assortiment

Late levering

Pluspunten

Veel keus uit de verschillende collecties. Voor iedereen wat wils

Zoekfunctie op de website waar je kunt typen wat je zoekt, bijvoorbeeld als je alle kaarten wilt zien met bloemen, dan vul je in het zoekvenster bloemen in en komen al deze kaarten naar voren.

Pluspunten

Leuke kaarten

uitbreiding van app en assortiment

Pluspunten

Super handig en eenvoudig! Mooie kaarten.

Geen!

Pluspunten

Groot assortiment, snelle app

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.