Pluspunten

Zeer tevreden over de service die Hallmark geeft. Hele mooie kaarten voor een goede prijs!

Voor sommige momenten zoals bijvoorbeeld pensioen is het aanbod soms wat gering

Pluspunten

Fijne webshop en leuke kaarten.

Soms is de website wat traag. Wellicht kan dat worden aangepast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- De website reageert snel - Kwaliteit van kaarten is goed

- Het menu "bestelde kaarten" is veel overzichtelijker, het zou heel erg fijn zijn als het menu "concept kaarten" er ongeveer hetzelfde uit kan gaan zien. Dit zal veel frustraties schelen -de kaders zijn eind vorig jaar verwijderd en ik vind dat erg jammer. Vooral foto collage kaarten krijgen een veel meer professionele indruk als je er een kader omheen kan zetten. -Een concurrent van jullie maakt het mensen veel makkelijker om kaarten persoonlijk te maken door op de voorkant een naam in te kunnen vullen. Bij jullie kan dat ook maar dat moet je zelf doen door tekstkaders toe te voegen. Dit zou makkelijker gemaakt kunnen worden

Pluspunten

Ik vind Hallmark echt super !! Ik vind dit zo makkelijk en leuk om online mijn kaarten te versturen. Ook als je vergeten bent een kaartje te kopen of te laat bent voor de normale brievenbus. Dan moet je toch vaak voor 5 uur je kaart op de bus hebben gedaan en bij jullie kan ik tot half 8 versturen en volgende dag bezorgd. Een uitvinding dit. Super ook dat je tegelijkertijd voor een gratis kaart spaart en je de eerste stempel al meteen krijgt. Na 5 kaarten te hebben verstuurd heb ik bij jullie al een gratis kaart verdiend waar ik iemand weer spontaan mee kon verrassen !! Deze manier van kaartjes versturen is een echte aanrader. Kaarten zien en er prachtig uit en ook de foto kaarten zijn super. Krijg altijd leuke reacties terug van de ontvangers. Komt door de leuke versiering in de binnenkant en het XL formaat wat extra opvalt !!

Ik heb hiervoor ook kaarten bij Greetz besteld maar de service en kwaliteit die jullie bieden is veel beter. Ga zo door!

Pluspunten

Mooie website, duidelijk en handig al mijn gegevens bewaard.

Pluspunten

Kaarten zijn leuk en makkelijk te maken

Wellicht meer verschillende afmetingen

Pluspunten

Leuke kaarten, makkelijk te maken. Leuke kortingsacties.

Wat meer keuze in kaarten.

Pluspunten

Ik vind dit een super bedrijf. Goede service en na behoren functioneerde site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je hoeft de deur niet meer uit, op je eigen tijd van de dag kaarten maken/versturen vooruit kaarten klaarzetten korting

je mag maar 1 kortingcode bijv. postzegels per inlog gebruiken. heel onhandig op deze manier maak ik maar 1 kaart per keer anders loop je je gratis postzegel mis.

Pluspunten

Hoeveelheid en diversiteit kaarten

Korting na b.v. 50 , 100 en 125 verzonden kaarten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Adresseren kan vanuit mijn contacten. Telefonisch met Klantenservice prima.

Pluspunten

Veel keus, makkelijk thuis bestellen, kaarten al van tevoren klaarzetten, zodat je geen feestje meer vergeet :-) , adresboek dat je bij kunt werken, zodat je adressen altijd paraat hebt

Pluspunten

Snel en heel gemakkelijk

Soms foutmelding na betaling, maar orderbevestiging heb ik dan al wel ontvangen.

Pluspunten

Je kunt voor elke gelegenheid op een gepaste manier naar iemand zwaaien. De redding voor een chaoot als ik: zelfs tot 19.30 uur heb ik de mogelijkheid, iets van me te laten horen. De website is enorm gegroeid, inmiddels oerstabiel!, steeds voorzien van nieuwe functies. Collecties zijn wellicht net iets teveel "middle of the road" maar dan kan ik nog altijd zien of ik een foto kan vinden die via upload in het gezochte resultaat voorziet. Ik ben een kritieke perfectionist maar ben vaak en graag jullie klant! Bedankt!

Maak het betalen via machtiging - ik begrijp: brengt voor Hallmark de minste kosten met zich mee - IBAN-proof.

Pluspunten

Mooie kaarten, erg fijn om ze zo te kunnen versturen en handig om er een persoonlijke noot aan te brengen

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Via de app moet ook formaat kunnen worden gekozen. Betaling via Rabo app

Pluspunten

Keurig op tijd meldingen van verjaardagen, jubileums ed Netjes bericht als kaart(en) verzonden zijn. Steeds groter assortiment. Prachtig dat je een compleet pakket ontworpen kaarten naar je huisadres kan laten sturen. Kortom....ben helemaal blij met Hallmark, ook via de app.

Geannuleerde kaart is tóch bezorgd, was een klein minpuntje....aangezien het een verjaardag betrof was het niet zó erg, maar had het pijnlijker gevonden als iemand bijv. overleden was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het heerlijk dat ik 1 x in de maand op mijn kalender kan zien welke belangrijke data zijn, ik plan alles voor een heel maandje in, ga zo door

Ik merk dat ondanks dat ik een data aan geef het niet altijd op de afgesproken tijd wordt verstuurd, dus daar zou ik nog wat aan doen

Pluspunten

Ruime sortering , leuke actie en altijd op tijd !

Geen enkele

Pluspunten

Mooie kaarten, grote keuze

Kortingscodes zijn alleen gemakkelijk toe te passen via de gewone website. Bij gebruik van de app moet je de kortingscode tevoren opzoeken in je mail en handmatig invullen op de betaalpagina. Daarom maak ik liever gebruik van de site in plaats van de app.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

veel keuze, leuke decoraties, fijn om met een machtiging te betalen zodat ik niet steeds mijn bankpas bij de hand hoef te hebben.

sloom heel sloom...en al enige weken!!! kunnen we geen lettertype of letterkleur keuze maken. soms ga ik naar andere kaartenwebsites vanwege dit probleem. tot op heden kunnen we geen lettertype/kleur kiezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel verschillende kaarten, veel mogelijkheden om de kaarten te maken naar eigen idee.

de website werkt niet altijd fijn; soms is je gemaakt kaart opeens verdwenen. Op de feedback die ik daarover stuurde, kreeg ik nooit een reactie! Dat vind ik heel slecht!

Pluspunten

Mooie kwaliteit papier Goede service Veel gelegeheidskaarten Fotokaarten persoonlijker en leuker gemaakt

Loopt achter op Greetz assortiment Niet snel op app IPad, veel vertraging Meer mogelijkheden met fotokaarten in collages, wat speelser maken

Pluspunten

kaarten altijd op tijd niet naar de boekhandel niet naar de post ben slechtziend-letters kunnen groter spaarkaart voor gratis kaart ben optimaal tevreden

geen verbeteridees

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.