Pluspunten

erg veel keuze uit de kaarten. Versturen gaat altijd goed

Soms matchen lettertypen niet met de bestaande tekst op de kaart. Maar dit is niet onoverkomelijk.

Pluspunten

Goede snelle duidelijke service, goed betrouwbaar

prijsvragen leveren helaas nooit een prijsje op bij vaste klanten. Dat vind ik wel jammer hoor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben zéér tevreden

Pluspunten

ALLES !! Collectie, Verzending, Spaarsysteem, Gratis Postzegels. WERKELIJK ALLES.

Pluspunten

Uitgebreid, makkelijk, eenvoudih

Kosten

Pluspunten

heerlijk om vanachter je stoel de leukste kaarten uit te zoeken,en ook fijn met het spaarsysteem van de postzegel. en dat ze al mijn adressen bewaren.

er zijn heel veel kaarten en toch kan ik het soms niet vinden, dan kijk ik eens stiekem op een andere site, en dan bestel ik er daar eentje ,ik kan even niet zeggen wat ik voor soort kaarten ik bedoel

Pluspunten

Wat postcard betreft . Geweldig wat een assortiment En een fantastische verzending klopt altijd

Iets ruimer assortiment graag bij de e-cards

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed bereikbaar en werkbaar maar zie verbeterpunt

sinds de laatste update kan je maar heel moeilijk je kaart afronden het eerst opslaan in concept is m i een stap te veel en helaas als je dan verder wilt gaan werkt het vaak niet zoals ik verwacht van Hallmark

Pluspunten

grote keuze kaarten ,makkelijk bestellen

op dit moment niks

Pluspunten

Je hebt alles bij de hand, Komt keurig en netjes op tijd bij de mensen. Heel veel keuze. En niet duur.

N.V.T

Pluspunten

Heerlijk thuis mooie kaarten maken voor mijn familie en vrienden is zo een fluitje van een cent.

Beetje duurder dan gewone kaarten en de kaarten mogen wat sneller ge-update worden. De keuze is wat minimaal omdat dezelfde kaarten al jaren op de site staan.

Pluspunten

Prima en makkelijk om een kaartje vanuit thuis te sturen! Leuke mogelijkheden om het kaartje persoonlijker te maken! Veel keuze mogelijkheden!

Komt niet altijd de volgende dag aan bij de ontvanger ook al is het op tijd aangevraagd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit regelmatig aanbiedingen spaarsysteem voor trouwe klanten Nog volgende dag bezorgd als je tot begin van de avond bestelt, hoewel de postbezorger nu vaak een dag eroverheen laat gaan.

meer bijvoegplaatjes zoals cijfers en letters meer indelingen voor fotokaarten en vooral binnenin een dubbele kaart meer variatiemogelijkheden waarom nooit een compleet gratis kaart met je spaarpunten en gratis postzegelaanbieding,, dan maak je sneller zo'n kaart dan dat je weer de postzegel apart moet afrekenen.

Pluspunten

Super service

Nvt

Pluspunten

Mooie collectie Duidelijk aangegeven de kortingscode Bij annulering juiste gegevens en codes. Prima doen jullie het

Misschien kunnen de kaarten iets goedkoper.

Pluspunten

kaarten worden altijd op tijd verstuurd.

geen

Pluspunten

Leuke kaarten, vooral de fotokaarten met veel mogelijkheden! Kaarten zien er goed verzorgd uit!

Helaas is het, ik denk door de verminderde service van de postbezorging, zo, dat als er een kaart bezorgd moet worden op dinsdag of maandag, dit nu vaak pas op de woensdag gebeurt. Je moet er nu dus voor zorgen dat je zo'n kaart al vrijdag voor 19.30 verstuurd! Dan krijgt men de kaart tenminste niet te laat. Jammer.

Pluspunten

- Ruime en overzichtelijke keuze - Adequate afhandeling - E-mails ter bevestiging en bericht van verzending - Koppeling met adresboek(en)

- Mogelijkheid decoratie toe te voegen aan de kaart in de App - Uitlijning tekst in de App onduidelijk - Te weing kleurkeuze voor tekstopmaak

Pluspunten

- keuze uit veel modellen voor allerlei doeleinden - kan mijn eigen creativiteit ook aardig toepassen, vooral door de vele extra's en het kunnen uploaden van eigen foto's - prima afhandeling na de bestelling - suggesties voor keuzes in het adres werkt erg handig - prima dat ik een eigen adressenbestand kan uploaden

- redelijk veel kaarten met een Engelse tekst - werkt niet goed in verschillende browsers: in Safari werkt het goed - moet soms redelijk lang wachten tot een handeling is verwerkt - jammer dat er per bestelling maar één kortingscode toegepast kan worden, bij meerder kaarten moet ik dan meerder bestellingen plaatsen

Pluspunten

Veel keuze.

Assortiment in de app vergroten.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig dat je een reminder krijgt als iemand bijna jarig is, leuke korting acties, veel soorten kaarten en snel verstuurd

Tekst valt vaak weg, waardoor ik geregeld de tekst opnieuw moet invoeren. Verder zou ik het prettig vinden om te zien welke kaart ik naar wie heb gestuurd, dus niet alleen de laatste twee kaarten, maar juist per persoon. Dit zodat ik mensen niet twee jaar achter elkaar dezelfde verjaardagskaart stuur. Het zou dan ook prettig zijn dat je begint met wie je een kaart gaat sturen, uit je Hallmark bestand, dat je dan ziet wat je al gestuurd hebt aan kaarten naar die persoon en daarna een kaart kiest, schrijft en verstuurd. Nog meer variatie in soorten kaarten, dus meer andere onderwerpen!

PayPal betalingen versoepelen afwerking

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.