Pluspunten

Ruim voldoende keuze Gemakkelijk in het aanmaken van kaarten Gemakkelijk om de verzenddatum in de toekomst te kiezen

Verzending op zondag !

Pluspunten

Snel antwoord op een vraag of klacht

Software beter af stellen voor iPad

Pluspunten

Leuke kaarten,vaak aanbieding,altijd op tijd bezorg.

Pluspunten

snelle levering mooi assortiment goede acties

niet

Pluspunten

Een snelle en tijdige manier van verzenden. Zelf hoef je er niet meer aan denken. Prima!

Ik krijg bijna altijd foutmeldingen (probleem met de server) nadat ik een kaart heb opgeslagen en door wil gaan naar adressen. Na een keer of 10 opnieuw proberen lukt het dan eindelijk. Is wel een beetje frusterend.

Pluspunten

Mooie kaarten, werkt zeer gemakkelijk

Kado's kunnen toevoegen

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.