Makkelijk en snel

Even gauw een kerstkaart gemaakt, simpel en met grappige ‘stickers’ om het op te leuken. Het programma werkt simpel, maar op de smartphone is het wel priegelig om de stickers te draaien of de grootte daarvan aan te passen. Het resultaat mag er zijn.

de verjaardags kaarten op tijd gepost

de verjaardag kaarten op tijd gepost en een grote keuze in kerstkaarten

Leuke kaarten en snelle levering

Goede keuze uitstekende prijs -kwaliteit verhouding

Zie boven

Makkelijk en snel

Wat leuk is het om zelf je kerstkaarten te mogen maken, en dat kan bij Hallmark, geweldig toch. En je hoeft de deur niet uit, alles wordt voor je gedaan zelfs de postzegel plakken.

Makkelijk

Ruime keuze en makkelijk te doen

Gewoon fantastisch

Het was voor mij de eerste keer om kerstkaarten online te verzenden via Hallmark. Alles verliep naar wens en all mijn kaarten zijn bezorgd. Gewoon fantastisch en zeker om aan te bevelen. Hallmark....BEDANKT!

Was goed

Maar ik vind in december zijn decemberzegels waarom moet een kaart dan zo duur zijn

Prima afhandelingen

Mooie kaarten, gemakkelijker versturen

Zeer prettig ervaren

Het gemak

Het gemak om toch een kaart met cadeau te kunnen sturen omdat we het niet zelf kunnen i.v.m. Corona. Ook de kerstkaarten werkt perfect.

Ze hebben netjes bezorgd.

Ik word door jullie goed op de hoogte gehouden. Over de bezorging van mijn kaart.

kaarten zeer leuk

cards zijn goed

Mooi en gemakkelijk

Het is makkelijk om kaarten te personaliseren. Zo heb je een unieke kaart.

mooie kaarten, snelle bezorging. keurige website.

De laatste paar maanden ben ik van van Greetz overgestapt naar Hallmark. De bezorging bij Hallmark is veel beter geregeld en grotere keuze in kaarten.

Goed verzorgd en op tijd bezorgd

Bestelling prima, bezorging niet conform.

De verjaardagskaart zou in Soesterberg op zaterdag 28 november 2020 bezorgd worden, en niet zoals nu is gebeurd op maandag 30 november 2020. Beetje waardeloos! Met vriendelijke groet, Piet Bouterse, Odijk

Vermoeiend

Ik krijg alleen witte kaders te zien, pas als ik daar op klik krijg beeld. Verder met niks problemen. Alle andere site’s gaan prima. Uiteindelijk een mooie kaart geworden en zoals afgesproken aangekomen.

Prettige site

Handig om een persoonlijke kaart te maken. Jammer dat je zoveel moet betalen voor bezorging op zaterag

Wat een door en door slechte site !

Al meerdere malen zo dom geweest om hier te bestellen door puur gemak. En elke keer veel later geleverd dan besteld of uiteindelijk niet geleverd. Zelf 1 keer een kaart en bloemen besteld met "beterschap " voor iemand en die kwam pas 4 dagen later aan en jammer genoeg was de persoon in kwestie al overleden. Absurd , dan meerdere malen voor verjaardag besteld en nóóit op de dag zelf geleverd. Altijd te laat ! Maar dan ook altijd te laat ! Meerdere malen klacht ingediend, krijg je enkel van die belachelijke kortingscodes van 5 euro voor de verzendkosten. Toen ik gisteren contact maakte met de klantendienst en ik mn ongenoegen uitsprak zei de dame " fijne avond" en ze drukte de chat weg. Nou dan breekt mn klomp. Echt. Ik zou nog liever 0 geven.

Veel keus en snelle levering

Veel keus en snelle levering

SUPER

Super leuk kon de kaart niet meer vinden in de winkel Op hallmark..nl wel en kon hem hier in meerdere maten bestellen Super en ook gelijk laten bezorgen waneer ik wil Topservice

Formidabel

Legio mogelijkheden om een mooie kaart samen te stellen. Alle soorten en maten kaarten kan je makkelijk uitkiezen, opmaken en versturen.

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.