makkelijk en snel even een kaart versturen

makkelijk om even snel te laten weten dat je aan iemand denkt

Uitstekend !!

Steeds beter grafische mogelijkheden.

ruime keuze en gebruiksvriendelijke werkwijze ook leuke kortingen

Super fijn

Heel makkelijk een kaart te versturen en je krijg bericht als de kaart afgeleverd is top

Mooie kaarten, en lekker makkelijk.

Ben zeer tevreden. Met alles eigenlijk, maar laatste keer was verjaardagskaart één dag te laat. Kan gebeuren.

Altijd leuke kaarten, snel en mooi gemaakt!

Ik gebruik Hallmark al enige jaren. Zeer handig en een uitgebreide kaarten collectie

Kan er altijd leuke kaarten vinden

Veel keuze

Super kaartensite!

Tot nu toe geslaagd met kaarten voor elke gebeurtenis, ook met leuke presentjes. Gemakkelijk te bewerken naar eigen smaak.... En niet duur!!!

De kaart maken was gemakkelijk en mijn kleinzoon was er blij mee. En de kaart was op tijd bezorgd.

Makkelijk en snel

Bestellen gaat makkelijk en snel

Goede service.

Goede en snelle service

Makkelijk

Snel en eenvoudig een kaart vinden en ook makkelijk met foto kaarten

Grandioos

Ruime keuze. En bij problemen wordt er kordaat en direct gehandeld. Prima service.

Komt altijd goed!

Komt altijd goed!

Erg goed en als verwacht!

Makkelijk te bestellen en precies op de juiste tijd bezorgd.

top!!!!!!!

altijd op tijd ,nooit geen kaart te laat

Het is een bedrijf die doet wat het zegt.

Mooi product en snelle service

Fijne dienst

Ruime keuze, duidelijke website, snelle afhandeling

Leuke site

Heel leuk om je eigen kaart te ontwerpen. En het scheelt weer om zelf op de post te doen.

super, toch nog op tijd met kaartje

omdat ik dacht dat je tot 22.00 uur nog een kaartje voor de volgende dag kon laten verzenden was ik, toen ik om 21.00 uur aan de slag ging, toch te laat voor de normale postbezorging op de volgende dag. maar gelukkig was er de mogelijkheid om toch nog, tegen een extra vergoeding, de kaart de volgende dag te laten bezorgen. wel zo leuk voor de jarige

Gewéldig

Kan niet beter ben Zeer te vreden.

geweldig

altijd mooie kaarten ,mooi afgewerkt en net zo als jij hem ontwerpt. mooi op tijd geleverd , alleen de kadootjes zijn erg duur. daarom 3enhalf ster

Veel keus

Er is altijd wel een kaart te vinden die je aanspreekt.

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.