Duidelijk site makkelijk te bestellen goede aflevering en heel goed

Belachelijk slecht

Een maand voor de ontvangstdatum kaart+cadeau besteld voor iemand zijn verjaardag. Op de dag dat de levering plaats had moeten vinden, om 13:00u ongeveer, kreeg ik een mail dat mijn cadeau niet op voorraad was en dat ik een een voucher gekregen had die ik binnen drie maanden kon inwisselen. Ik vind dit echt belachelijk, dit hadden ze op zijn minst een dag van te voren moeten laten weten, zodat ik nog iets anders had kunnen sturen. Je wil toch dat iemand zijn kaart+cadeau op zijn verjaardag zelf ontvangt en niet een dag erna. Ik heb dus sowieso niets aan die voucher. Ik bestel nooit meer wat bij Hallmark. Hierdoor heb ik degene die ik wilde verrassen niet kunnen verrassen en dit was voor mij echt een zeperd! Een klein plus punt, ze deden niet moeilijk om de voucher om te zetten en mij direct terug te betalen. Ik heb hier alleen 15 minuten voor in de wacht moeten hangen en vervolgens eerst mijn verhaal moeten vertellen, waarop ik hoorde, ja we kunnen hier nu niets meer aan doen op de dag zelf, we kunnen evt morgen iets laten bezorgen?! Nogmaals belachelijk.

Goede en duidelijke website

Het assortiment mag uitgebreider wat betreft: gefeliciteerd overgrootmoeder/ gefeliciteerd oma/overgrootmoeder met kleindochters/ kleinzoons/kleinkinderen/tweeling. Verder mooie site en makkelijk bestelproces.

Makkelijk, eenvoudig en goed.

Veel mogelijkheden.

Super handig

Kaarten komen altijd aan, ruime keuze aan kaarten.

een zeer goede ervaring

een zeer leuke uitvoering van de Houten kaart voor mij geslaagde kleinzoon,

snelle bezorging

snelle bezorging van goede producten

Gemakkelijk

Eenvoudig om een kaart te versturen.

Gemakkelijk te bestellen met een enorme keuze!

Alles prima gegaan

Veel keuze, makkelijk bestellen

Fijn dat jullie er zijn

Je kunt bij bijna alle gelegenheden een mooie of leuke kaart vinden. En het feit dat je er foto's bij kunt sturen vind ik heel leuk.

Top, snel makkelijk een leuke kaart Versturen en op tijd bij geadresseerde.

Makkelijk en prettig een kaart versturen

Makkelijk als je snel een kaart nodig hebt. Je maakt een adres aan, deze onthoudt hij en je verstuurd de kaart. Volgende dag al in huis. Top!

Kaarten zijn mooi en worden nu weer optijd bezorgd

Ik heb alleen moeite om kaarten te personaliseren/ aan te passen. Dit gaat helaas moeizaam/moeilijk. Dit heb ik met kaarten waar al een tekst en/of naam opstaat als voorbeeld. Ik kan dan moeilijk terug naar het origineel om het opnieuw te proberen.

Uitgebreide selectie!

Veel keus!

Makkelijk zoeken. Leuke kaarten en snelle bezorging

Super makkelijk

Gaat snel en makkelijk en ziet er goed uit

Fijn

Fijn dat Hallmark bestaat, een ideale goede service, waar je op het laatste moment nog even snel een kaartje kan bestellen. En zonder dat je het in de gaten hebt, spaar je ook nog voor een gratis kaart, zegel of korting. Blijf vooral zo doorgaan Hallmark!!! 1 kleine kanttekening... 3 leeftijd kaartjes voor 75 jaar vond ik persoonlijk nèt iets te weinig.

Outstanding

Altijd prima.

Ik heb geen minpunten. Alles perfect van begin tot aan de bezorging. Kan niet beter!

Precies wat ik zocht.

Ik wilde voor de verjaardag van mijn eerste kleinzoon een persoonlijke kaart maken. Zeer goed gelukt met eigen foto.

Grote keuze en betrouwbaar.

Veel keuze in kaarten en leuke kado’s. Wordt altijd op tijd bezorgd.

goed uitstraling

goed mooi product ,op tijd bezorgt.

Toppers

Cadeau met kaart besteld, is netjes op de juiste dag bezorgd

zeer tevreden

Ik heb vorige week via de website van Hallmark een kaart besteld en dezelfde dag nog werd de kaart gemaakt en op de post gedaan, Ik vind dat snelle goede service en ik kom zeker nog wel een keertje terug om een nieuwe kaart van Hallmark te bestellen Met vriendelijke groet Dhr M Brokkelkamp

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.