Alles is altijd goed gegaan.

Heb nooit klachten gehad bij Hallmark.

Heel goed.

Geen aan- en/of opmerkingen.

Hele goede site.

Mooie kaarten. Makkelijk je eigen foto of afbeelding te downloaden en te verwerken.

Uitstekende ervaring met Hallmark!

Prima keuze uit mooie producten die ook steeds volgens afspraak worden geleverd. Zeer tevreden over het geheel.

Waardeloos bedrijf!

Wat een waardeloos bedrijf! Mijn vader ging gisteren met pensioen, dus begin van de week een ballon met kaart besteld. Nadat ik dit gedaan had, kreeg ik een mail dat levering sowieso na 17u plaatsvindt en uit kan lopen tot 23u. Dat zijn toch geen tijden meer?! Op de dag zelf na 16u zag ik dat het tussen 21u en 21u30 bezorgd zou worden. Toch maar mn vader ingelicht, want op zo'n tijdstip zou hij normaal de deur niet meer open doen, compleet logisch. Verrassing was dus weg. En erger nog, later stond er, verwacht rond 21u14. Terwijl de chauffeur toen nog zeker zo'n 30km verderop zat, dat kon ik zien via de gps! Toen ie uiteindelijk wel in de juiste woonplaats was, heeft ie daar nog zeker 10min lopen zoeken en keren, eer ie er was. Toen was het al 22u! Mn vader had al naar bed gewild en is maar buiten gaan wachten, omdat mn moeder allang sliep.. Lekkere service zo zeg, compleet waardeloos en mijn kado was allang geen verrassing meer en kwam ook nog eens als mosterd na de maaltijd. Nooit meer hallmark voor mij!!!

Snelle levering makkelijk besteld via website

Handig

Het is ideaal als je plotseling een kaart wil versturen de keus is enorm en Alles word geregeld

zoveel keus zoeen blijdschap

makkelijk te vinden moeilijk te kiezen wat een leuke kaarten

Makkelijk en klantvriendelijk

Zie voorgaande

perfect

super geregeld

Super fijn!

Altijd goed

Makkelijk besteld

De bestelling plaatsten ging gemakkelijk en snel. De bloemen met kaart waren netjes afgeleverd bij de geadresseerde en de bloemen waren super vers en mooi.

Mooie kaarten

Altijd optijd bezorgt en een mooie keuze uit div. soorten kaarten en cadeau.

gemakkelijk

het is gemakkelijk en geweldig om zo iemand anders blij te kunnen maken. ze hebben leuke acties waar ik dan weer van profiteer.

Prima geregeld

Makkelijk om te bestellen, adresboek aanmaken, heel handig. Enig minpunt de prijs, wat aan de hoge kant.

Te late bezorging

Op 17 mei een kaart voor de verjaardag van mijn kleindochter besteld voor de bezorging op 19 mei. Tot mijn teleurstelling was de kaart niet op de afgesproken datum bezorgd maar 12 dagen later. Mijn kleindochter ondertussen maar denken dat oma haar vergeten is... niet kunnen komen vanwege de Corona en dan ook nog geen kaart. Heel jammer is dit, vandaar de 4 sterren! Overigens bestel ik al jaren bij Hallmark tot volle tevredenheid!

Helemaal top

Ik ga niks omschrijven, het werkt zoals het moet, en goed :-)

Altijd alles netjes en op tijd geleverd Veel succes verder

Snel en concreet versturen van een kaart.

Het werkt snel en makkelijk om een kaart te sturen. Je kan er zelf simpel en concreets iets toevoegen om hem verder persoonlijk te maken. erg prettig

Geweldig!!

Kaarten zijn altijd op tijd en door het adresboek, waar je ook de verjaardagen in hebt staan, word je altijd op tijd voor een verjaardag gewaarschuwd en vergeet je niets meer :-)

Website waarbij het inderdaad een hele kleine moeite is om iemand een groot plezier te doen!

Handig en toegankelijke website.

bestel nergens anders kaarten dan bij hallmark

ik maak alleen bij hallmark kaarten. goed overzichtelijke website. goede prijs. alles duidelijk.

Heel blij mee!

Ik ben erg blij met Hallmark, omdat ik goede ervaringen heb. Ook als iets niet lukt of niet duidelijk is krijg je hulp. En de post komt op tijd aan!!

Lekker makkelijk :-)

Lekker makkelijk.

Netjes verzorgd, altijd op tijd

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.