Pluspunten

Een 'ouderwets' kaartje sturen en ontvangen staat bij mij nog steeds op nummer 1. Een kaartje uitzoeken die bij de persoon past en daar bijpassende woorden op 'schrijven'. Een kaartje is blijvend. En Hallmark voldoet aan mijn verwachtingen van een kaartje. Ik kan kiezen uit een groot assortiment kaarten en zelfs een cadeautje meesturen. En krijg regelmatig een gratis kaart die ik gespaard heb. Verjaardagen vergeet ik niet meer, omdat Hallmark mij daaraan helpt te herinneren.

In plaats van een kaart dat je een brief kunt sturen.

Pluspunten

tot nu toe zijn de bestelde kaarten netjes op tijd bezorgd.

Ik hoop dat het betaalbaar blijft.

Pluspunten

nvt

nvt

Pluspunten

Alles wordt keurig netjes afgehandeld en veronden

Dat de regel weggaat schrijf hier je tekst als je zelf wat gaat schrijven. Als je het zelf vergeet het te verwijderen blijft het gewoon staan. en dat vind ik niet fijn, toch zeker niet op een condoleance kaart

Pluspunten

altijd correcte levering, communiceert goed en overzichtelijk

Assortiment kaarten raakt op, op website als je een kaart hebt bekeken kom je weer terug bij het begin ipv de pagina waar je gebleven was dan ben ik sneller geneigd te stoppen idee om dit aan te passen zodat de klant gewoon verder kan gaan waar die is gebleven.

Pluspunten

Hebal meerdere keren bij Hallmark besteld. Alleen kaartjes maar ook met een cadeau. Altijd keurig verzorgd en nog nooit klachten gehad. Eendikke pluim voor dit bedrijf en zijn medewerkers!

Ik zou niet weten wat.

Pluspunten

Leverbetrouwbaarheid, kaarten zien er uit zoals gekozen,

Nieuwe kaarten meer promoten. kaarten regelmatiger vernieuwen om concurrentie beter aan te kunnen. Eventueel kerstkaarten met video's die in te vullen zijn toevoegen.

Pluspunten

Kaarten komen altijd op tijd, je hoeft ze alleen maar klaar te zetten.Ideaal voor mij, ik kan zo geen verjaardag meer vergeten.Het enigste minpuntje is dat de kaarten nogal prijzig zijn.

Kaarten misschien wat goedkoper maken, vind ze nogal prijzig.

Pluspunten

Leuke kaarten, goede prijsverhouding

Pluspunten

Altijd keurig verzorgd.

Nvt

Pluspunten

Overzichtelijk, alle stappen zijn duidelijk, alles is supersnel geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

op tijd bezorgd naar eigen wens tekst ' veel keuze

voor het drukken even de kaart bekijken, er stond een plaatje dwarst over de belangrijkste tekst gedrukt, zonde! kaart verpest

Pluspunten

makkelijk te gebruiken hele mooie kaarten, ben zeer tevreden en zal het vaker gebruiken kaarten gaan snel op de post

Pluspunten

Uitgebreide keuze in kaarten die door toevoeging van foto's en/of afbeeldingen van een 'persoonlijk tintje' kunnen worden voorzien.

Helaas worden niet alle adressen herkend, terwijl deze toch écht bestaan volgens de registratie van postcodenummers. Bij verzending met negatief advies (adres onbekend) blijkt inderdaad dat de kaart uiteindelijk niet wordt bezorgd. Maar deze wordt wel in rekening gebracht. En dat, terwijl het wel een regulier adres betreft...

Pluspunten

Leuke kaarten en cadeaus. Op tijd met verzenden. Leuk spaarsysteem. Gewoon geweldig ❤️

Pluspunten

snelle levering.

geen idee

Pluspunten

Ik heb nog nooit een klacht gehad. Altijd correct bezorgd.

Pluspunten

goede service, veel variatie in kaarten

Pluspunten

Gemakkelijk. Veel keus. Snel geregeld

Fotokaarten graag meer voorbeeldkaarten en indelingen in de verschillende catogerien

Pluspunten

Het ziet er altijd weer mooier uit dan verwacht.

Pluspunten

Mooie kaarten, voor elk wat wils. Verzending en ontvangst uitstekend

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.