Pluspunten

Prima!!!

alles prima.!!!

Pluspunten

De kaart was niet in Spanje aangekomen. Zonder problemen werd er kosteloos een nieuwe verzonden.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site. Snel en eenvoudig kaarten versturen. Korting bij bestellingen uit adresboek

Cadeaus die met kaarten kunnen worden besteld en verstuurd vind ik wat overdreven. Zal geld opleveren maar past niet bij Hallmark

Pluspunten

Bijna alles is mogelijk, mooie kaarten en altijd op tijd bezorgd. Mocht er eens iets mis gaan dan erg coulant en meedenkend

Pluspunten

Kwaliteit is top

Geen datum van levering voorstellen waarop post niet bezorgd.

Pluspunten

Ik stuur al vele jaren mijn kaarten via Hallmark en heb nog nooit enig moment van ontevredenheid gevoeld. Korrecte verzorging van kaarten en bezorging en altijd op de gewenste datum.

Ik heb kort geleden een verjaardagsballon met kaart naar mijn kleindochter gestuurd, de informatie die ik kreeg voor de bezorging van de ballon op haar verjaardag had ik graag in een kleiner tijdsbestek van bezorging gezien bij voorbeeld in de ochtend als dat mogelijk is, dan kunnen we zorgen in ieder geval thuis te zijn om hem door haar eigenhandig in ontvangst te laten nemen en niet bij de buren ophalen. Ballon trouwens perfect verzorgd!!

Pluspunten

Betrouwbaar

Kaarten als mensen een kindje verwachten

Ik had de kaart met een fles wijn een paar dagen ervoor al besteld en vond het helaas erg jammer dat het pas erg laat namelijk 18.15 uur werd bezorgd

Pluspunten

Makkelijke en correcte manier om kaarten te versturen

Pluspunten

attent, prijs/kwaliteitverhouding,uitvoering

laatste bestelling voor Moederdag was een houten kaart waarvan 1 hoek beschadigd was; jammer

Pluspunten

Mooie kaarten snelle bezorging

Pluspunten

Bestellingen komen altijd op tijd aan. Alles klopt altijd.

Pluspunten

Leuke kaarten en altijd op tijd bezorgt , gemakkelijk om online je keuze te maken

Niet

Pluspunten

Keurig verzorgend kan niet beter.

geen

Pluspunten

Veel keuze , bezorgen op tijd , qua prijs nu nog oke Gebruiksvriendelijk, zeer tevreden.

Kaarten niet duurder maken ik ben naar jullie gegaan omdat het goed betaalbaar was. Ondertussen wel wat duurder geworden maar bestel nog steeds bij jullie omdat de keuze ruim is.

Pluspunten

Grote keuze, snelle levering....prima

Pluspunten

Als je een vraag hebt wordt je heel snel geholpen. Nadat ik betaald had zag ik een fout in mijn bestelde kaart. Ik kreeg een nieuwe code en kon mijn kaart verbeteren.

De voorkant bij een eigen ontwerp een keuze geven voor het aantal foto’s, ik wil voor een nieuwe kaart 5 foto’s hebben, maar die optie zie ik niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en efficiënt.

Ik verstuur ook e-cards. Die zijn nauwelijks te vinden op een mobiele telefoon. Kaarten samenstellen op een telefoon is niet echt handig, maar ik heb vaak geen laptop of tablet bij me.

Pluspunten

Veel keuze, goede kwaliteit

Niet té veel mailtjes sturen. Als jullie me elke maand een korting van 1 postzegel willen geven... zet die dan standaard op mn account. Ik ga er niet meer kaarten van kopen namelijk. Vind het zelfs irritant

Pluspunten

Duidelijke site

Pluspunten

Altijd netjes verzorgd en op tijd geleverd

Pluspunten

Makkelijk programma om leuke kaarten te maken, kaarten worden echt op de afgesproken datum afgeleverd

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.