Pluspunten

Goede kwalitatieve producten en snel geleverd!

Ga zo door!

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, goede verzorging van het eindproduct, overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen.

Iets vlottere kaarten s.v.p. en wat minder oubollig.

Pluspunten

maken mooie kaarten en versturen ze snel

Pluspunten

Voor mij de beste. Duidelijk en goede info, ook achteraf als besteling geleverd is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat wanneer je kaart stuurt naar je eigen adres zonder tekst dat er geen envelop bij zig zodat je hem later kunt verzenden. Ook jammer dat er achterop de kaart je eigen adres staat zodat het kansloos staat wanneer je deze later wilt versturen

Pluspunten

Groot assortiment en de volgende dag al bezorgd

Pluspunten

Mooie site, klantvriendelijk ingericht. Mooi aanbod!

N.v.t.

Pluspunten

Kaarten zijn mooi en op tijd super

Pluspunten

Dat alles makkelijk via de computer is te bestellen met goede prijzen

Pluspunten

Mooie kaarten, vlotte bezorging,klantvriendelijk

Pluspunten

voldoet altijd aan onze wensen

vooral zo doorgaan

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Betrouwbaar.

Modernere ontwerpen, minder pasteltinten, meer felle kleuren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime keuze aan produkten.

Op tijd leveren van produkten. Vrijdag 27/4 laten versturen, dinsdag 01/05 nog niet geleverd.

Pluspunten

De qualiteit en service is echt top!!

Zelf zou ik het prettig vinden om nadat ik mijn fotokaart klaar heb, ik nog van grootte kan veranderen. Volgens mij kan dat nu niet. Tenminste ik heb het eerder weleens geprobeerd maar dat lukte destijds niet.

Pluspunten

Kaartjes altijd netjes optijd en makkelijk betalen met automatische incasso

Er staat dat je tot 20u kan bestellen voor de volgende dag bezorging. Echter als je je kaart klaar hebt en het verzendmoment moet invullen staat er dat er bij een bestelling s'avonds extra kosten zijn als je het kaartje morgen bezorgd wil hebben.

Pluspunten

Leuk, makkelijk, veel opties.

Pluspunten

Ruime sortering, snelle levering

Soms blijft de website hangen en moet je helemaal opnieuw beginnen, maar meestal gaat het goed

Pluspunten

Met veel plezier kan ik iedereen Hallmark Cards Nederland aanbevelen. Goed, betrouwbaar, snelle uitvoering van bestelling en nog leuke en/of mooie kaarten ook! Compliment!

De kaart van tekst, lettertype kleur et cetera, daar heb ik nog een beetje moeite mee, misschien kan ik een klein duidelijker voorbeeldje van ontvangen?

Pluspunten

Veel keuze Makkelijk zelf tekst en of foto's toevoegen Gebruiksvriendelijk

Pluspunten

Mooie kaarten voor elke gelegenheid.

n.v.t

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Voor mij de laatste keer geweest. Twee kaarten besteld en betaald voor 2 verjaardagen op 28 en 30 april en zijn weer beide niet geleverd.

Ik ga elders maar kaarten bestellen. Nu voor de tweede keer dit mee moeten maken

Pluspunten

Lekker makkelijk een kaart versturen. Heel veel keuze. Gewoonweg perfect. Toch persoonlijke aandacht middels een kaart i.p.v. een appje.

Geen.

Pluspunten

makkelijke manier om een kaart te versturen

Teksten, die reeds staan op de kaart, ook te kunnen aanpassen bijvoorbeeld, kaart voor 65 ook kunnen gebruiken voor 60 ... of gefeliciteerd met je nieuwe woning, je in jullie veranderen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze in kaarten Gemak Kortingsacties

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.