Pluspunten

Snel, punctueel, adequate terugkoppeling

Een nog betere rubricering van de verschillende categorieën. Het is nu toch best wel even zoeken naar de geschikte kaart.

Pluspunten

Kaarten op tijd geleverd

Pluspunten

leuke kaarten, goede bezorging

ook iets goedkopere kaarten aanbieden

Pluspunten

Site werkt fijn Leuke keuze aan cadeautjes Mooie kaarten

Vind de prijzen voor bos bloemen wel hoog.

Pluspunten

Goede service Beloven wat ze ook daadwerkelijk doen Betrouwbaar

???????

Pluspunten

Leuk assortiment. Woonachtig in USA en stuur graag Hallmark cards naar onze Nederlandse familie

Helaas kwam onze chocoladekaart niet heel aan in Nederland bij de jarige tante!

Pluspunten

Uitstekende verzorging.

nvt

Pluspunten

Snelheid ,prijs.

Is zo perfect ,kan er geen bedenken.

Pluspunten

Snel, duidelijk, overzichtelijk, betrouwbaar, goede levering en goeie herstel bij een foutje

Voor nu niet

Pluspunten

Ik heb alleen maar bijzonder positieve ervaringen met Hallmark. Chapeau

Pluspunten

- Verjaardagen opslaan met adres makkelijk voor de volgende keer - data aangeven van bezorging - makkelijk uitkiezen van kaarten en Invullen. -ruime keuze kaarten en cadeaus - sparen voor een gratis kaart - gewoon makkelijk thuis uitzoeken en de rest wordt gedaan.

Pluspunten

Erg makkelijk toffe kaarten te versturen. Het assortiment wisselt regelmatig, wat erg fijn is voor de afwisseling.

Wanneer een eerder verzonden kaart uit de collectie is, is deze ook niet meer te openen bij bestelde kaarten. Dat ia jammer.

Pluspunten

mogelijkheden qua kaartgrootte, tekst en decoraties en adressenbestand

vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Leuke producten, snelle goede levering. Nette afwerking.

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over hallmark goede service en snelle bezorging om te versturen. en de spaarkaart vindt ik ook erg leuk.

mischien ook leuk voor gedichtenkaarten van beterschap, sterkte, oprecht deelneming.

Pluspunten

Veel keuze, duidelijke website en snelle bezorging.

Je moet echt even zoeken naar de enkele anzichtkaartvariant van je keuze. Zonder opletten, bestel je automatisch de dubbele (en dus duurdere) variant.

Pluspunten

De kaarten zijn eenvoudig te maken en alles is keurig geregeld. Dank u!

Het gaat goed zoals het nu gaat.

Pluspunten

- Altijd op tijd - Werkt makkelijk - Leuk spaarsysteem - Kaartjes met foto's zijn makkelijk gemaakt en origineel - Kwaliteit is goed! - Fijn dat je reminders krijgt n.a.v. je verjaardagskalender - En vaak een gratis postzegel / korting op het kaartje - Fijn dat je kunt betalen met eenmalige machtiging (doorklik ideal enzo werkt toch vaak niet ook op je mobiel)

Klein puntje: - Mobiel werkte laatst écht voor geen meter.... Het is 2018 ;-) groot nadeel! Koppeling met profiel / Facebook ging al niet goed en de rest was ook niet optimaal. Uit pure frustratie daarna toch maar een computer gebruikt. - Kaartjes mogen iets 'hipper' wat mij betreft - Ik dacht dat je normaal tot 22:00 kon bestellen en dat er dan geen extra kosten aan waren verbonden om de volgende dag te laten bezorgen. Dit had ik blijkbaar verkeerd onthouden. Betekent wel dat ik NIET voor Hallmark heb gekozen.

Pluspunten

Je wordt steeds op de hoogte gehouden van het verzendstatus

Ik vind het nog wel eens lastig om de tekst er op een goede manier in te zetten samen met wat versieringen. Met name een afbeelding roteren geeft nogal eens wat problemen.

Pluspunten

Hallmark vernieuwd het assortiment frequent en is vernieuwend met de houten kaarten. Hallmark hanteert een systeem waarbij je “spaart” voor kortingen. Daarnaast hebben ze regelmatig andere kortingsacties. Het programma om de kaart van tekst, foto(‘s) en andere verfraaiingen kunt voorzien, is in de loop van de tijd steeds beter geworden.

Op dit moment geen!

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.