Pluspunten

De kaarten zijn net zo duur (of goedkoop) als in de winkels en ik heb geen mooi handschrift waardoor ik elke kaart met mijn boodschap er in schrijven verpest. Ik maak dus op deze manier gebruik van de aangeboden service wat betreft het tekstschrijven.

Wanneer je al en kaart naar een bepaalde persoon gestuurd hebt herkend jullie systeem niet deze opdracht waardoor je herhaaldelijk geattendeerd wordt (door jullie systeem) dat die bepaald persoon binnenkort jarig is, maar daar is al een kaartje van jullie naar onderweg.

Pluspunten

Mooie kaarten, betrouwbaar, goede service

Pluspunten

als een kaart niet is aangekomen een nieuwe aanbieden.

meer decoratie mogelijkheden voor man en vrouw en kaderdecoratie voor fotokaarten.

Pluspunten

Leuk om een persoonlijke kaart te kunnen maken

Weet ik zo niet

Pluspunten

Een makkelijke website duidelijk en prettig om een leuke of een droevige kaart te maken die het echt persoonlijk maakt

Pluspunten

Goed..., altijd op tijd en de waarschuwing dat er een verjaardag aankomt is perfect.

Geen denk ik. ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Attentie en prima service

Pluspunten

gemakkelijk, eigenlijk niet zo duur, maar ik vind het leuk om óók zelf kaarten te maken en daar gebruik ik ook Hallmark voor. Ik koop eigenlijk nooit een kaart in de winkel.

Pluspunten

Groot assortiment. Je kan sparen voor een gratis kaart. Regelmatig acties.

Pluspunten

duidelijke website; gebruikersvriendelijk

Pluspunten

Snel, gemakkelijk, creatief, leuke kaarten, uitgebreid bestel systeem, gemakkelijk adres boek, royale mogelijk heden

Pluspunten

Leuke kaarten. Snelle levering. Leuk dat je korting krijgt als vaste klant.

Als je op www.kortingscode.nl zoekt, dan staan daar een aantal codes die actueel zijn voor Hallmark, maar niet iedere code doet het.

Pluspunten

Heel prettig en gemakkelijk, altijd netjes op tijd. Super!!!

Pluspunten

makkelijke website. leuke kaarten

Pluspunten

Altijd op het laatste moment nog een kaart te kunnen versturen. Dat bevalt goed.

Heb geen tips of verbeteringen jullie doen het goed zo.

Pluspunten

Goede website,veel mogelijk heden om je kaarten persoonlijk te maken,correcte bezorging!!

Pluspunten

Goede producten, correcte leveringen.

Blijf een gratis postzegel schenken op die manier binden jullie je klanten.

Pluspunten

Snelheid en duidelijkheid waarmee zaken geregeld kunnen worden. En hele goede service!

Pluspunten

veel keus, snel klaar

Pluspunten

Ik vind het heel plezierig als ik buiten de winkeltijden on-line een kaart kan uitzoeken en laten versturen. Het gaat altijd goed.

Iets meer variatie in de verjaardagskaarten voor mannen zou ik fijn vinden, er is veel keuze in "we nemen een glas alcohol" voor jouw verjaardag, ik kan soms moeilijk een kaart vinden voor een man die ik persoonlijk niet zo goed ken.

Pluspunten

top

geen

Pluspunten

Keus genoeg aan kaarten. Leuk gratis postzegel of korting op kaart versturen. Zelf aan geven wanneer kaart bezorgt gaat worden met of zonder cadeau. Prima positieve bezorging.

Ga zo door

Pluspunten

Snelle en duidelijke website! Aanbod is groot en prijs in verhouding.

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Grote keuze aan kaarten. Makkelijk persoonlijk te maken.

Website kan nog gebruikersvriendelijker.

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.