Pluspunten

mooi dat je tot 22:00 een kaart kunt maken die de volgende dag wordt bezorgd

Pluspunten

Ruim assortiment aan kaarten, bloemen en cadeaus.

Enige puntje wat ik mij zo snel kan bedenken, is het bezorgen van bloemen en gepersonaliseerde producten op maandag. Zou leuk zijn als dit in de toekomst wel gedaan wordt. Net even die extra mile.

Pluspunten

Afspraken worden correct nagekomen. verbeter punten zou zijn om de beloofde bezorgtijd aan te passen indien kaart naar het buitenland wordt verzonden zoals in mijn geval. Morgen bezorgd in de USA is onhaalbaar. Zou software matig geregeld kunnen worden iom post NL. Verder geen bemerkingen z

Zie boven bij beoordeling tav bezorg moment buitenland

Pluspunten

Zeer goede service. Ik heb een keer meegemaakt dat mijn kaart en bloemen te laat werden afgeleverd Een melding van gemaakt en ze stuurden nogmaals een boeket met een kaart erbij met exuses. Dus perfect voor mij

Pluspunten

Veel keuze, snelle verzending, de mogelijkheid om de kiezen voor fotokaarten , betaal mogelijkheden en sparen voor korting

Pluspunten

Thuis rustig een kaartje uitzoeken en dan zelf een persoonlijk extrataatje er bij doen

Zou het niet weten

Pluspunten

het aantal sterren zegt al genoeg; gewoon TOP!

Pluspunten

gemakkelijk, tot lekker laat bestellen, kalender, herinneringen

kortingscodes kun je niet tegelijk gebruiken

Pluspunten

Ik ben erg te spreken over de klantenservice van Hallmark. Ze doen voor mij , als zeer slechtziende voortreffelijk werk en ze staan klaar, als ik ze nodig heb en dat gebeurd erg veel. Ik weet af en toe niet waar ik verder moet gaan, als ik een foto hebt aangeklikt, b.v. de binnenzijde beschrijven, staat dan rechts en als je verder gaat met de kaart, dan staat er weer onder, dat is voor mij heel slecht, als u de blokken om verder te gaan, er rechts van doe, of allemaal onder de kaart, om dan weer verder te gaan. Dus hou die rechthoekige blokken, op 1 de zelfde plek, voor ziende mensen geeft dat niet, maar voor slechtzienden, is het vreselijk, om het te vinden.

Pluspunten

Duidelijk en makkelijk in gebruik

Pluspunten

Super handige site leuke kaarten en kadoos makkelijk bestellen via app

Mischien ook goedkope dingen bij de kadoos

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en mooie kaarten

Pluspunten

Werkt correct. Houd je op de hoogte met vervolg stappen b

Gewoon doorgaan

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd. Waar voor zn geld.

Nvt

Pluspunten

Prachtige uitvoering!

Pluspunten

ruim assortiment mooie kaarten voor elk wat wils

geen idee

Pluspunten

werkt prima je krijgt altijd mails over de verzendstatus

Pluspunten

Gemakkelijk een kaart uit te zoeken. Veel keuzes, voor elk wat wils.

Het is geen tegenvaller, maar bezorgen zou wat duidelijker moeten zijn! Zo zie je b.v. bij het begin van de bestelling, nu bestellen, morgen bezorgen en puntje bij paaltje is het niet morgen maar overmorgen. Ik had het b.v. toen ik op verzenden drukte, het nog extra aan moeten geven, dit mag voor mij wel duidelijker zijn.

Pluspunten

Het gemak en de snelle reactie op een vraag als je er niet uitkomt. Klasse!

Pluspunten

misschien nog andere cadeau`s erbij b.v kaarsen/theelichten enzv.

Pluspunten

site werkt goed en makkelijk. Duidelijk ingericht. Levering gaat goed en ook een bevestiging. Top! Ik bestel al mijn kaarten bij Hallmark!

Pluspunten

Altijd de mogelijkheid om een kaartje snel te versturen. Sparen voor GRATIS een kaart . Regelmatig een code voor een gratis postzegel. En bij iedere bestelling 0,25 euro klantkorting.

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.