Pluspunten

Oké

Pluspunten

Ideaal om een kaart te versturen lekker makkelijk en ze leveren ook altijd goed perfect

Pluspunten

Altijd leuke kaarten voor bijzondere momenten

Vooral zo doorgaan met leuke kaarten. En andere producten.In de winkels vind ik ook leuke producten van jullie,onlangs een spaarpot gekocht van Hallmark.

Pluspunten

goede levering, mooi op tijd, leuke acties

zou ik niet weten

Pluspunten

Ik vind de site en de kaart verwerking in zijn geheel erg netjes en verzorgd. Keurig op tijd is de bezorging dus ik ben dik tevreden.

Pluspunten

zeer duideijke website, opdrachten altijd goed verzorgd en op tijd verzonden.

Pluspunten

De gekozen en eventueel bewerkte kaart wordt op de juiste dag bezorgd. Lijkt mij heeeel positief.

In het algemeen vind ik het moderne kaarten. Daar is natuurlijk niets mis mee. Maar een iets meerdere keuze in de klassieke felicitatiekaarten zou niet verkeerd zijn.

Pluspunten

Altijd goed gegaan. Kaarten worden op gewenste dag bezorgd

Pluspunten

Hallmark biedt goede (E)-kaarten aan. En leuke kortingen als je eenmaal een gebruiker bent. De gang van zaken is prima, zoals de bevestiging per email, de betaling en (tijdige) verzending van de kaarten.

De mogelijkheid om zelf kaarten te maken met eigen foto's en teksten is top. Maar de opmaak en de plaatjes die toegevoegd kunnen worden zouden beter kunnen, zowel qua keuze als uitvoering.

Pluspunten

Makkelijk te bedienen, afspraken worden nagekomen. Goede acties.

geen

Pluspunten

Goed maar nu veel duurder. Ik stop ermee. Door wij AOW. BIJ Wibra kost de mooie kaarten € 00,€00.40

Pluspunten

De ruime keuze aan kaarten en tegenwoordig ook bloemen. Maar ook de mogelijkheid de kaart zelf met eigen foto’s te verfraaien!

Kan ik zo niet verzinnen.

Pluspunten

ruime keus in leuke kaarten,waardoor ik altijd slaag...

Pluspunten

soms aanbiedingen zoals een gratis postzegel. Verder goede site en groot gebruiksgemak.

Pluspunten

Komt afspraken na...

Pluspunten

Wordt netjes op tijd bezorgt

Pluspunten

veel keus in kaarten vaak nieuwe items wanneer nodig snelle hulp via live chat

jammer dat er een aantal symbolen en plaatjes verwijderd zijn. Foto's kunnen niet meer in een vorm geplaatst worden, dus als je foto's invoert krijg je van die vierkante plaatjes.

Pluspunten

Grandioze sortering , klantvriendelijk , leuke kortingen voor gratis postzegels , actie om voor een gratis kaart te sparen . Een aanrader voor iedereen.

nee hoor !

Pluspunten

Uitstekende service!

Pluspunten

leuke sortering,makkelijk eigen kaarten te maken, goede levering

Pluspunten

ruime keuze voor diverse gelegenheden. prijs kwaliteit is goed

iets meer keuze in mogelijkheden om zelf kaarten mee te versieren cq toe te voegen.

Pluspunten

Keuze en correcte leveringen

Pluspunten

Alle kaartjes die ik verstuur komen allemaal op tijd aan. Komplimenten.

Gisteren wilde ik chocolade met kaart versturen maar helaas niet naar België, alleen in NL. Met warm weer kan ik mij dat voorstellen maar om deze tijd moet het kunnen, natuurlijk kan het tegen iets meer porto.

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.