3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed - overzichtelijk - makkelijk om kaarten te bestellen

Ik heb meegemaakt dat een kaart niet op de dag afgeleverd werd. Dit bij bestelling aangeven aan de klant.....wanneer het gebeurd dat er dan een soort van compensatie is....of heb ik het over het hoofd gezien? Vond het vervelend vooral als er in staat dat het altijd op tijd wordt afgeleverd.

Pluspunten

is allemaal goed, als het niet goed was, was ik echt geen klant meer.

zou het niet weten

Pluspunten

Goede website met hulp als je evt iets verkeerd hebt gedaan met tekst enz..was ik zo blij mee!,, Goede hulp hierbij!!

Ben tevreden zo!

Pluspunten

makkelijk in gebruik correcte levering

Pluspunten

Makkelijke site om kaarten te kiezen en schrijven. Veel keuze

Pluspunten

Veel keuze in kaarten, mooie foto kwaliteit, en 100% op gevraagde dag bezorgd.

geen

Pluspunten

makkelijk en snel

op dit moment niet ...

Pluspunten

Op je gemak een kaart maken en zelf plannen wanneer en waar bezorgt moet worden. Als je een foutje maakt en het is mogelijk, wordt ook na betaling je foutje recht gezet zonder bijkomende kosten. Dikke pluim

Die zijn niet te vinden. Gefeliciteerd.

Pluspunten

perfecte bezorging leuk assortiment kaarten.

Pluspunten

Veel keuzemogelijkheden. Makkelijke site!

Op mijn telefoon gaat t wat minder makkelijk om aanpassingen te maken bij een gekozen kaart dan wanneer ik het op de pc doe. Maar wellicht kan daar niets aan gedaan worden en ligt het aan de gsm.

Pluspunten

Positief is dat ik altijd wel een leuke kaart kan vinden. Ook als ik ziek ben , het slecht weer is of net te laat maar via de mail nog op tijd. Ik hoef geen brieven bus te zoeken. Dus super handig een dikke 10.

Misschien kunnen de envelope"s wat leuker voor de echte kaarten.

Pluspunten

Groot assortiment. Altijd op tijd verstuurd.

op dit moment geen tips.

Pluspunten

Leuke kaarten en super cadeaus, waar altijd wel wat bij is. Gebruikersvriendelijk, al moet je wel even weten hoe het werkt.

Assortiment inclusief decoraties blijven aanvullen en/of vernieuwen.

Pluspunten

Ziet er mooi uit Bezorging eigenlijk altijd op tijd Makkelijk hele mooie kaarten maken Groot aanbod kaarten Goede communicatie Leuke actie met zegels sparen

De app voor op de telefoon werkt niet heel makkelijk als je een fotokaart wilt maken, dus dat zou wat verbeterd kunnen worden

Pluspunten

Veel keuze. Makkelijk om de kaart vol te schrijven. Ook met leuke bloemetjes en dingetjes te versieren. Makkelijk om te versturen en betalen. Altijd op tijd..

Pluspunten

Pluspunten

Bij de bezorging van een boeket ging iets mis, bezorger liet een briefje achter bij de ontvanger zonder contactgegevens. Contact gehad met hallmark en snel actie ondernomen. Na een paar dagen (en een boeket dat op een onbekende locatie dood stond te gaan) heeft hallmark supervlot een gloednieuw boeket verstuurd welke de volgende dag al aankwam. Top afgehandeld hallmark!

De site vergt erg veel data en het bewerken van een kaart is soms niet mogelijk bij slechte internetverbinding. Een mobiele variant van de site zou heel fijn zijn

Pluspunten

Alles is goed.

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Al jaren bestel ik op Hallmark.nl. Alleen heb ik nu de grootste moeite om alles op de kaart te krijgen. Het heeft me drie dagen gekost, voordat ik eindelijk een kaart, niet naar mijn verwachtingen, te versturen. Als dit zo blijft, zoek ik wat anders.

Graag het oude systeem

Pluspunten

Goed assortiment , goede feedback

Er voor zorgen dat de kaarten ook via een IPad geopend kunnen worden.

Pluspunten

Altijd top.

Blijf nieuwe kaarten introduceren.

Pluspunten

Overzichtelijk en makkelijk programma

Pluspunten

Grote selectie aan kaarten, voor elk wat wils en voor iedere gelegenheid. Veel mogelijkheden om de tekst aan te passen met verschillende lettertypes, grote verscheidenheid aan letterkleuren en extra decoraties. Kaarten worden altijd op tijd bezorgd. Zeer betaalbaar. Goede klantenservice.

Het enige verbeterpunt: sinds een paar jaar accepteert de site bij de adressering geen achternamen meer waarin een ö-teken voorkomt. Dat is jammer, want dan ben je genoodzaakt de achternaam 'fout' te spellen (gewoon met een o). Ik heb dit al op verschillende manieren aangekaart bij Hallmark (telefonisch en via chat) en er is mij iedere keer beloofd dat dit aangepast zou worden. Tot op heden is er echter niets veranderd. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn...!!

Pluspunten

Iedere keer een correcte levering

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.