Pluspunten

Site werkt goed en snel en maak altijd graag zelf persoonlijke fotokaarten wat altijd goed lukt. Toppers!

Pluspunten

Leuk assortiment, nette en spoedige levering en een leuk spaarsysteem.

N.v.t

Pluspunten

Mooie kaarten, leuke acties en altijd op tijd geleverd. Je kunt in je kaart naar eigen wens een tekst toevoegen. Ben erg tevreden over de service van Hallmark!!

Pluspunten

Ruim assortiment kaarten, gemakkelijk te personaliseren, handig om al van tevoren klaar te zetten zodat je ze niet vergeet te versturen en snelle levering.

De mee te sturen cadeaus vind ik toch wel wat prijzig waardoor ik daar niet voor kies

Pluspunten

Word netjes op de hoogte gehouden over de voortgang.

De app werkt niet altijd lekker, en is niet heel duidelijk bij het veranderen van lettertype, grootte, kleur. En vaak ook traag bij het afronden.

Pluspunten

Eenvoudige site met veel keuzes

Ga zo door

Pluspunten

Het is erg leuk dat je de kaarten naar eigen wens helemaal kan maken dat maakt het zo apart met versieringen en namen en gedrukte teksten!

Het is vaak wel jammer als je een kaart bijna klaar hebt dat het dan ineens verdwijnt en dan moet je weer opnieuw beginnen, En onlangs had ik drie kaarten gemaakt en die zouden de andere dag op zaterdag nog bezorgd worden....maar bij de orderbevestiging stond dat het pas na het weekend op dinsdag bezorgd werd dat vond ik niet zo fijn omdat het met een speciale rede was dat ze het op die dag zouden ontvangen maar ja daar was helaas niks meer aan te doen want op maandag kreeg ik daar antwoord op en toen was het al te laat, dus heb ik het maar zo gelaten, Verder ben ik heel tevreden over Hallmark kaarten.

Pluspunten

Leuke kaarten. Bewerken is eenvoudig. Je hoeft er de deur niet voor uit.

Bestel vaak met app. Ik snap dat de keus dan iets minder is als op website maar wel jammer dat keuze niet vaker wordt aangepast.

Pluspunten

Klantvriendelijke site, heel veel keus en er wordt altijd op de afgesproken dag bezorgd. Klasse!

Geen verbeterpunten! Ga zo door!!!

Pluspunten

Ik heb enkel positieve berichten over bestelling en levering ontvangen,ga zo door.

Zou niet weten.

Pluspunten

Veel keuze uit de kaarten e.d.

Pluspunten

Correcte afhandeling. Alles altijd op tijd. Totaal een prettig bedrijf.

De teksten in de kaarten mogen wat meer persoonlijk zijn. Ik mis meer engelstalige kaarten. Zie bijvoorbeeld Jacquie Lawson. https://www.jacquielawson.com/ecard/pickup?code=7011171778528&source=jl999

Pluspunten

leuke kaartjes

iets lagere prijzen

Pluspunten

Veel keuze in kaarten. Stipt op de bus. Geen omkijken meer naar. Fijn als je geen kaart meer in huis hebt en je toch eentje moet versturen. Spaarsysteem is ook leuk.

Kan even niks bedenken.

Pluspunten

Hallmark Cards Nederland is een bedrijf waar het enthousiasme vanaf straalt en is een aanwinst in mijn mailbox voor de vele mogelijkheden om mijn familie, vrienden en kennissen te voorzien van de meest uiteenlopende wensen en felicitaties. Zo werkt de kalender waarin al deze mensen zijn opgenomen, als een tierelier en is het vrijwel onmogelijk geworden, om één van hun te vergeten !

Als ik ze wist, zou ik het je zeggen....

Pluspunten

Steeds vernieuwend

Pluspunten

wordt over het algemeen op de gewenste tijd verzonden, grote keus

Pluspunten

Gemakkelijk, snel en veel keuze.

Pluspunten

Zijn er problemen dan wordt er niet alleen meegedacht maar ook werkelijk verbeterd. Het is prettig nu een kaart te maken.

Ga zo door!!

Pluspunten

Ik heb nog geen problemen gehad bij het versturen van kaarten, alles is voor zover ik weet aangekomen.

Pluspunten

is cijfer 8 niet voldoende?

word ik niet voor betaald

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over het algemeen heel positief. Kaarten komen netjes aan. Veel keuze in kaarten en cadeaus

Jammer dat als je een bezorgdag kiest en het dan een dag later geleverd word!

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.