Pluspunten

Ruime keuze uit kaarten en geschenken. Duidelijke begeleiding en dito verzending van het bestelde. Afwerking en service top!

nvt

Pluspunten

Ik maak mijn wenskaarten al heel wat jaren bij Hallmark en ik heb nog nooit een negatieve ervaring meegemaakt. De kaarten worden altijd op tijd bezorgd, ze zien er mooi uit en Hallmark heeft een ruime keus. Erg positief vind ik dat je 'beloond' wordt als je Hallmark gebruikt; je spaart voor een gratis kaart, postzegel of zelfs een cadeaukaart van €5,00.

Pluspunten

Altijd goede levering. Leuk kaarten en aanbiedingen

Pluspunten

veel keuze kaarten

voor leden die lang lid zijn, extra kortingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaarten zien er leuk uit

Kaart vrijdag 6-10 verstuurd en kij is nu 9-10nog niet aangekomen. Vertraging is bij PostNL.

Pluspunten

Prima verbeterpunten geconstateerd bij de site van Hallmark. Erg blij mee.

Ik ben daar niet goed in, kan wel constrateren dat het beter is geworden.

Pluspunten

Alleen maar positief.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kaart was supermooi en precies zoals ik het in gedachten had (fotokaart gemaakt).

De levering is een minpuntje (waarschijnlijk ligt dit aan de post.nl). De kaart werd pas 's avonds om 18:45 uur bezorgd. Het was een verjaardagskaart voor mijn dochter en het cadeau werd benoemd in de kaart. Zij heeft dus tot 18:45 uur zitten wachten op haar cadeau.

Pluspunten

De meeste verjaardagen die niet in de buurt zijn, stuur ik een kaart het is perfect mooie kaarten altijd op tijd je kan het van te voren al invullen dan vergeet je er nooit 1.

Prima ga zo door!!

Pluspunten

Leuk bedrijf waar je kunt vinden wat je zoekt ,ook de kadootjes zijn erg leuk!

Pluspunten

eigen creaties mogelijk, foto's inplakken en rangschikken, kleureffecten/letters/voorgrond etc ,n overzichtelijk, terug kunnen schakelen, gebruiksvriendelijk.

overzicht van decoraties was eerst makkelijker te kiezen omdat het een menu had waar uit gekozen kon worden. nu veel meer zoek werk.

Pluspunten

Geen postzegel te kopen Personnaliseren van de kaart Plannen van de bezorgdatum

Meer keuze Accent in de text ( bijvoorbeeld franse accent)

Pluspunten

Ik vind Hallmark prima en heb al heel vaak besteld.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Website werkt makkelijk en de kaarten zijn inclusief een envelop. Het is vaak erg makkelijk om niet de deur uit te hoeven om een mooie kaart te kunnen versturen. De kortingscodes die ze geven zijn elke keer mooi meegenomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed assortiment kaarten, goede service en een snelle bezorging Af en toe actie code's voor een gratis postzegel .

Af en toe hapert de site en blijft de bestelling / betaling hangen

Pluspunten

Goede site. klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.

Geen idee.

Pluspunten

Zeer gevarieerd aanbod aan kaarten en cadeaus. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd. Je kunt een kaart zelf versieren. Snelle levering. Je kunt ook achteraf betalen.

Ga door op de ingeslagen weg.

Pluspunten

- Veel gevarieerde kaarten - Bonussysteem

- Te weinig updates van e-cards - Geen mogelijkheid om meerdere kaarten, samen met meerdere kortingen te versturen

Pluspunten

Handig dat eventuele kortingscodes gelijk in het laatste scherm staan!

Eigenlijk geen!

Pluspunten

Leuke kaarten. Genoeg keuzes. En het versieren van de kaarten groot succes. Altijd leuke reacties. Bij probleempjes wordt je altijd goed geholpen.

Nee, niet echt.

Pluspunten

Geen negatieve

Pluspunten

Ruime mogelijkheden, redelijke prijzen, correcte af-verwerking.

geen

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.