Pluspunten

mooi gedrukt en supersnel geleverd

Pluspunten

Je kunt snel voor een bepaalde tijd nog een kaartje sturen. Ook als je een aardigheidje mee wilt sturen, kan dit.

Pluspunten

Gemakkelijker en snel kaartje maken. Altijd op tijd bezorgd en grote keus.

Geen tips

Pluspunten

Snel en op tyd bezorgd

Pluspunten

Duidelijke website en vlotte afhandeling van bestellingen

Pluspunten

Veel keuzes Goede service Leuke acties

Pluspunten

Altijd leuk, makkelijk op te maken, snelle service, mooi & wisselend aanbod kaarten, top zijn de extra betaalbare cadeaus voor bij je kaart.

Blijf verrassen in het aanbod. Blijf nieuw design aanbieden qua kaarten..

Pluspunten

een gemakkelijk bruikbare site, waarbij het invoegen van teksten en foto's op een gekozen kaart door iedereen te doen is.

Pluspunten

Veel variatie in kaarten, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Hoop dat jullie meer ontwerpers gaan binnenhalen om een nóg grotere collectie te kunnen presenteren. Misschien een beloningssysteem wat iets meer aantrekkelijker is. Kan me voorstellen dat het verzenden van kaarten de afgelopen jaren is teruggelopen en ik denk dat de mensen die Hallmark gevonden hebben het een goed middel vinden om kaarten te versturen naar naar de mensen waar ze om geven...maar zoals gezegd, mensen sturen niet zoveel kaarten meer als voor 10 jaar geleden, toch? Voor mij persoonlijk is dit een geweldig middel om mijn familie en vrienden in Holland te laten weten dat ik ze niet ben vergeten! Ik woon in Zweden, Stockholm, en als ik kaarten Will sturen moet ik echt de stad in om mooie en leuke kaarten te kopen. ( Ik woon 20 min van het centrum) Hoop dat ik heb kunnen bijdragen aan een verbetering dat ten goede komt van Hallmark....en alle mensen die Hallmark de besten zijn op kaarten gebied! Vriendelijke groeten, Richard van den Brink Kallhällsleden 10 17671 Järfälla Sweden

Pluspunten

Zijn telefonisch bereikbaar als iets niet lukt!

Pluspunten

Mooie kaarten en heel makkelijk het maken en versturen van de kaart

nvt

Pluspunten

Altijd weer leuk om iemand te verrassen met kaarten en cadeaus! > mooie en leuke kaarten > leuke cadeautjes > spaarkaart is fijn > regelmatig kortingen (o.a.gratis postzegel bij verjaardagen) > per mail op de hoogte gehouden wanneer de kaart bezorgd wordt. Heel fijn!

Cadeau assortiment uitbreiden en voor een bredere doelgroep

Pluspunten

Mooie kaarten voor ieder moment.

Pluspunten

Makkelijk en snel te bestellen. Leuk dat je de kaarten zelf kunt aanpassen met plaatjes. Veel keus uit kaarten. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Accuraat.

Geen.

Pluspunten

Goede levering

Er mogen wel nieuwe grappige kaarten bijkomen

Pluspunten

Grote keuze. Duidelijke website. Gemakkelijk je gekozen kaart te bewerken en te versturen.

Pluspunten

Duidelijke website, vlotte behandeling/verwerking, ruime keuze.

Iets meer goedkopere kaarten aanbieden. Gemiddelde prijs ligt best hoog.

Pluspunten

Veel keuze in kaarten. Ook persoonlijk te maken door verschillende kleuren lettertypes etc.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke keuze aan kaarten en cadeautjes. Punten sparen voor een gratis kaart en kortingscode voor gratis kaart met verjaardag. Betalen met eenmalige incasso. Handige app.

Ik heb tweemaal meegemaakt dat een besteld cadeautje pas dagen later werd bezorgd. De klantenservice was daarbij vriendelijk, maar tot een oplossing of tegemoetkoming kwam het niet. Het betroffen twee belangrijke dagen, een verjaardag en Valentijnsdag. Dit heeft er in geresulteerd dat ik via Hallmark nooit meer een cadeautje zal versturen. Ook zijn de fotokaarten van erbarmelijke kwaliteit terwijl de gebruikte foto’s wel goed zijn. De foto’s worden op de kaart donker en korrelig. Ik ben daarin de laatste tijd altijd teleurgesteld en ook dit gebruik ik niet meer bij Hallmark. Ik ben zelf grafisch ontwerper dus als het gaat om de kwaliteit van foto’s of drukwerk weet ik waar ik het over heb. Hallmark denkt dat ze het monopolie al op zak hebben wat betreft de kaartenbusiness. Maar ik geef jullie de tip om snel het niveau te verbeteren. Vriendelijke groeten en succes!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product kwam niet helemaal overeen zoals het op het plaatje stond. De letter op bordje stond zwart, en het is goed geleverd.

Verder over bezorgen tevreden

Weet niets te bedenken

Pluspunten

de kaarten zijn altijd op tijd ,heel fijn

zal niet weten ben te vreden.

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.