Pluspunten

ik ben zeer tevreden over dit bedrijf mede omdat ik in Canada woon en veel vrienden en dochter met haar man en een kleintje in Nederland wonen.

ik zou het niet weten op dit moment

Pluspunten

Alle kaarten online te bestellen, makkelijk te betalen, plaatjes invoegen, kleur en schrijfwijze makkelijk in te brengen.

Schrijffouten worden niet aangegeven. Kortingcodes moeten soms handmatig ingevuld worden, niet altijd maar ik had een postzegel gratis welke niet van het totaal af ging. Dus toch port betaald.

Pluspunten

Je kunt er op rekenen. Vlot, precies en betrouwbaar.

Pluspunten

alles mooi geregeld geen klachten

geen ik vind het wel goed zo

Pluspunten

Veel keus redelijke prijzen stipte verwerking bijna altijd op de juiste dag afgeleverd

doorgaan op de ingeslagen weg

Pluspunten

uitgebreide collectie en goed overzicht

Pluspunten

Toegankelijke website. Zo lukt het iedereen een leuke kaart te maken met of zonder cadeau.

Pluspunten

mooi en handige site waar je uit veel kaarten kunt kiezen.

Pluspunten

handige werkwijze bij kaarten verzenden

ik heb nu een account, en zou dan in t vervolg korting krijgen, dit is nog niet toegepast, dat valt me tegen.

Pluspunten

Fantastisch vooral als je zo als ik vanuit België een kaart met iets leuks wil sturen.

geen

Pluspunten

Makkelijk en goedwerkende website. Ruime keuze in cadeau artikelen en kaarten.

Pluspunten

Voldoende keus en komen alle afspraken naar.

Pluspunten

grote assortiment snelle levering mail herinnering van een verjaardag [kalender]

Pluspunten

Door onoplettenheid van mijn kant (een verkeerde postcode) kwam de kaart die ik per express de volgende dag wilde versturen niet aan. Na contact te hebben gehad met Hallmark bieden ze vervolgens de kaart nogmaals kosteloos aan. Prima service dus!

Pluspunten

Fijne website, goede service

Niet

Pluspunten

Zeer overzichtelijke site. Genoeg variatie.

Pluspunten

Veel keus in assortiment, makkelijk eigen kaarten maken met foto's, snelle levertijd, veel acties, goede kwaliteit

Bij kaarten met meerdere vakken voor foto's meer mogelijkheid tot aanpassen formaat foto (past dan niet in het kleine vakje)

Pluspunten

Mooie website met veel keuze mogelijkheden in kaarten. Gebruiksvriendelijk.

Niet direct te benoemen

Pluspunten

Goede terugkoppeling naar de klant. Alles klopt altijd, heb nog nooit klachten gehad.

Pluspunten

Goede kwaliteit afdrukken. (Ik gebruik altijd de optie fotokaarten) Veel mogelijkheden.

Misschien wat meer klassieke kaarten in het aanbod? Die zou ik soms willen versturen.

Pluspunten

De kwaliteit/prijs verhouding is prima. Er is een leuke collectie aan kaarten. De service is goed wanneer je een boeket of een cadeau verzendt.

n.v.t.

Pluspunten

makkelijk in gebruik, heb je een kaart dat niet verzonden kan worden maar wel besteld dan maakt Hallmark het ongedaan en krijg je korting op de volgende keer.

Pluspunten

Jullie vernieuwen de kaarten voordurend! Nu zelfs houten kaarten helemaal top !

Ik heb ze niet hoor!

Pluspunten

Is makkelijk, je hoeft niet de deur uit om een kaart te kopen. Is dan vaak ook sneller.

De keuze zou wat mij betreft nog wat groter mogen.

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.