Pluspunten
Na bijna 6 jaar zijn onze staande lampen (waar we zeer aan gehecht zijn) zonder kosten (!) gemaakt. Binnen 2 dagen klaar.
VerbeterpuntenPrima. Ga zo door.
Pluspunten
Zeer snel oppakken van bestelling en vervolgens zeer snelle levering. Goede kwaliteit lampen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een lampje van de vloerlamp bleek bij levering defect -dat kan de beste overkomen- vervolgens hebben ze direct een nieuwe vloerlamp gestuurd. Kortom, een hele goede service.
Pluspunten
Product exact volgens beschrijving en supersnelle levering.
Pluspunten
Direct een snelle levering van nieuwe drivers zonder enige kosten in rekening te brengen. Een geweldige service
Pluspunten
Zoekt snel naar een oplossing en maakt de klant blij! Ik geef normaal nooit een beoordeling over een bedrijf, maar In dit geval is compliment, meer dan op zijn plaats.
Pluspunten
Mooie producten. Goed geleverd
VerbeterpuntenIk wilde een los onderdeel bestellen. Het onderdeel kon ik niet vinden op de site en mijn aanvraag per mail is niet beantwoord. Vond ik jammer.
Pluspunten
Fraai vormgegeven lamp
Pluspunten
Gisteren bestelling geplaatst en de volgende dag ontvangen. Goede communicatie qua bezorgtijd.
Pluspunten
Bij levering van de lamp troffen we deze kapot aan in de doos, vervolgens via de mail contact opgenomen met Steinhauer. De volgende dag werd er al een nieuwe lamp bezorgd. Bedankt voor de snelle service!
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenHet wijzigen van de inhoud van de winkelwagen bij het bestellen is niet gebruiksvriendelijk.
Het is wrang om dit formulier te krijgen, voordat het product geleverd is. Überhaupt loopt de levering volledig in de soep. Tot nu toe heb ik niets ontvangen, ondanks herhaaldelijke beloftes!
Pluspunten
Snelle levering. Goed assortiment
Pluspunten
Zeer snelle levering. Verpakking netjes verzorgd
Pluspunten
de lamp was er snel en goed ingepakt . de kap was beschadigd. en de lamp was veel donkerder dan op het internetplaatje
Verbeterpuntenik heb nog steeds geen geld terug ontvangen
Het stoffen kapje van de schemerlamp is niet mooi afgewerkt.
Pluspunten
mooie producten, goede kwaliteit, makkelijk te monteren
Verbeterpuntennvt