Rotan lampenkap besteld. Werd snel bezorgd en is helemaal wat ik er van verwacht had. Blij mee:))

Alles op tijd geleverd, en prima afgehandeld! Chapeau !,

Mooie lamp voldoet aan de verwachting

Vlot geleverd . Goed verpakt . Blij mee

Lampenschirm

Die Lieferung hat jetzt geklappt, toller Lampenschirm, alles heile super. Nur 4 Sterne für die lange Bearbeitungszeit, da ich über 4 Wochen auf meine Bestellung gewartet habe. LG Katrin Semat

voldoende tot goed

Ik had meer lichtopbrengst verwacht met 2000lm

Snelle en keurige bezorging. Snel verzonden. Mooi en goed product!

Geweldige lampen snelle levering

Ik ben zeer tevreden wat deze lampen betreft en ook de prijs was geweldig

Gewoon goed verpakt, netjes afgeleverd.

Prima product

De vloerlamp voldoet aan de verwachting, simpel te monteren. Het geheel was prima verpakt, dus onbeschadigd aangekomen

Geweldig!

Prachtige lampenvoeten ontvangen. Staan heel chique op onze slaapkamer. Snelle levering en met zorg verpakt!

Na melding van de falende lamp werd onmiddellijk een nieuwe gezonden. Die wel perfect was !

Klantvriendelijk

Toen bij eerste bestelling glas van leeslamp gebroken was, ontving ik na melding nog in dezelfde week nieuw glas.

Perfecte staande leeslamp

Mooie vormgeving, flexibele stang, goede lamp erin

Sehr schöne Leselampe

Einfach aufzubauen leichte Handhabung perfektes Licht

Snel geleverd en mooie prijzen

Prachtige lampenvoeten gekocht . Ze werden snel geleverd . Beter prijs dan de concurrenten .

Snel, accuraat, eenvoudig

De keuze is groot maar makkelijk te vinden. Snelle nette levering van de bestelling

Snelle correcte levering en een scherpe prijs

De door mij bestelde lampenkap was hier wél snel leverbaar en was zelfs in prijs het gunstigste Levering was snel en correct.

Leuk lampje

Snelle levering top

Van bestellen tot levering tussen door hulp voor retour, alles ging gemakkelijk. Vriendelijk aan de lijn. Retour was snel afgehandeld. ( lampenkap om geruild voor een grotere kap) Wat ik besteld heb ziet er keurig en netjes uit

Prima. Snelle levering. Mooi product!

Had een kapotte lamp binnengekregen en deze is ongezien omgeruild prima service Erg tevreden.

Good quality and fast

Good quality, delivered within 1-3 business days

Alles tip top in orde.

Keurig verpakt, dat viel gelijk op! Prima prijs, leuke aanbieding! Dankjulliewel!!

Prima service!

Bestelling is netjes bezorgd. Alles was zeer netjes ingepakt! Heel blij met de prachtige lamp!

Prima kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk en snelle levering.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal