Lampenschirme

Schnelle und zuverlässige Bearbeitung meiner Bestellung und auch Lieferung

Passt alles

Da genäht Zusammenbauen war Biochemie ganz einfach

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Voor een leuke prijs een leuke lava lamp besteld en een snelle levering

Goed, snel en waar voor mijn geld

De staande leeslamp die wij uitzichten als cadeau voor onze moeder werd binnen 2 dagen geleverd, was keurig en veilig verpakt, zag er uitstekend uit en was bijna geheel afgemonteerd. De lamp functioneerde direct geheel naar wens en behoren, mede dankzij de duidelijke gebruiksaanwijzing. Niets dan lof voor de service en het geleverde product!

Ben blij met de lamp

Ben blij met de lamp en had het binnen een dag al in huis

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding.

Mooie lampenkappen ontvangen voor aantrekkelijke prijs. Voldoen volledig aan de verwachting en goede kwaliteit.

Tafellamp: solide bouw, fraai en functioneel ontwerp

Overzichtelijke website, ruim gevarieerd aanbod. Lamp is degelijk gemaakt, kwalitatief hoogwaardig materiaal en zeer functioneel. Instelmogelijkheden van de lamp en de lichtbron. Kortom een lamp die zijn aanschafprijs zeker waard is. Inmiddels besloten om ook een vloerlamp van dit merk aan te schaffen.

Mooie lampen

Mooie lampen voor een redelijke prijs en vrij snel geleverd

Rotan lampenkap besteld. Werd snel bezorgd en is helemaal wat ik er van verwacht had. Blij mee:))

Alles op tijd geleverd, en prima afgehandeld! Chapeau !,

Mooie lamp voldoet aan de verwachting

Vlot geleverd . Goed verpakt . Blij mee

Lampenschirm

Die Lieferung hat jetzt geklappt, toller Lampenschirm, alles heile super. Nur 4 Sterne für die lange Bearbeitungszeit, da ich über 4 Wochen auf meine Bestellung gewartet habe. LG Katrin Semat

voldoende tot goed

Ik had meer lichtopbrengst verwacht met 2000lm

Snelle en keurige bezorging. Snel verzonden. Mooi en goed product!

Geweldige lampen snelle levering

Ik ben zeer tevreden wat deze lampen betreft en ook de prijs was geweldig

Gewoon goed verpakt, netjes afgeleverd.

Prima product

De vloerlamp voldoet aan de verwachting, simpel te monteren. Het geheel was prima verpakt, dus onbeschadigd aangekomen

Geweldig!

Prachtige lampenvoeten ontvangen. Staan heel chique op onze slaapkamer. Snelle levering en met zorg verpakt!

Na melding van de falende lamp werd onmiddellijk een nieuwe gezonden. Die wel perfect was !

Klantvriendelijk

Toen bij eerste bestelling glas van leeslamp gebroken was, ontving ik na melding nog in dezelfde week nieuw glas.

Perfecte staande leeslamp

Mooie vormgeving, flexibele stang, goede lamp erin

Sehr schöne Leselampe

Einfach aufzubauen leichte Handhabung perfektes Licht

Snel geleverd en mooie prijzen

Prachtige lampenvoeten gekocht . Ze werden snel geleverd . Beter prijs dan de concurrenten .

Snel, accuraat, eenvoudig

De keuze is groot maar makkelijk te vinden. Snelle nette levering van de bestelling

Snelle correcte levering en een scherpe prijs

De door mij bestelde lampenkap was hier wél snel leverbaar en was zelfs in prijs het gunstigste Levering was snel en correct.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal