Prachtige lamp en vlotte levering

Online aankoop maar absoluut geen miskoop. De levering was zeer vlot

Mooie lamp...snelle bezorging en mooie prijs.

Snelle verzending, fijn product

Ik heb de bestelling snel ontvangen. Alles was naar verwachting. Blij met de lamp!

Super blij

Ondanks de vakantie periode lamp binnen een week ontvangen. Super goed verpakt en schade vrij binnen gekomen. Blij met de hanglamp

De staande lampen geven een mooie verlichting in huis. Ze creëren een gezellige sfeer 's avonds

welke goede service

lamp was defect - hele goede service om het op te lossen

Veel keus, snel verzonden

Veel producten, goede kwaliteit en snel verzonden.

Keurig tesamen op tijd geleverd en mooie kwaliteit!

Prima weergave op de site, geleverde lampen komen prima overeen.

Duurt te lang retour

Waarom moet een retour zo lang duren

Geweldige service!

Klantvriendelijk bij tel. kontaktl Komt afspraken na.

super service gericht en razend snel

Problemen met een bestelde lamp.Na reclameren tot 2x toe meteen een vervangend exemplaar gestuurd. Reageren ook zeer snel op een mail

De lampenkappen zijn goed ontvangen!Dubbel goed verpakt.

De lampenkappen zijn zonder beschadiging aangekomen omdat ze goed verpakt zijn. Ik zou alle sterren gegeven hebben als ze dan ook snel in huis zijn. Het duurde nu wat langer voor mij gevoel.

Mooie lamp snelle service

Teveel geleverd maar vriendelijk en beleefd!

Snelle service, vriendelijk en oplossing gericht!

Enorm blij net mijn lamp!

Heel blij, maakt mijn woonkamer af! Moest alleen wat lang wachten tot ik de mogelijkheid kreeg om te kunnen betalen. Maar verder niks op aan te werken van de service!

Super snel geleverd

Prijs en kwaliteit goed

Heel blij mee

Ik heb een wandkamp gekocht bij Directlampen en ben er heel erg blij mee , makkelijk te bestellen en snel geleverd . En een goeie prijs !

Goede afhandeling

Na 2 maal een slechte armatuur te hebben gekregen de derde en iets duurder armatuur maar hoefde niet bij tekentalent,dit vindt ik top service. TOP TOP TOP.

Hanglamp besteld op vrijdag en maandag was de lamp al binnen, top geregeld.

Heel blij mee

Eerste ervaring bij directlampen is perfect En hebt ook anderen aangeraden.

Schön und leicht zu bedienen :)

Schneller Versand, wunderschöne Lampe, leicht anzubringen :) alles perfekt!

Mooi sfeerlicht

Mijn bestelling heb ik al binnen een week ontvangen. Geweldig. Na lang zoeken en uiteindelijk de juiste lamp gevonden wil je deze graag zo snel mogelijk in huis hebben en dat is gelukt. Ik ben er erg blij en tevreden mee.

heel tevreden

Op tijd en correct geleverd.

Makkelijk retour en snelle levering nieuwe bestelling

De eerste bestelling was niet wat we zochten en hebben we retour gedaan. En dat ging gemakkelijk. Er was nog een optie en die hebben we toen direct besteld. En dat was de juiste. Een mooie wandbooglamp, uitschuifbaar. Erg mooi en praktisch.

Zeer goede after sales

Een half jaar geleden twee plafondlampen gekocht die dimbaar zouden moeten zijn volgens de site. Na afronden van de verbouwing afgelopen maand lampen gemonteerd en dimmen bleek toch niet mogelijk. Na contact met klantenservice werd de foutieve tekst op de site gecorrigeerd en kon ik zonder probleem de lampen retourneren en kreeg ik betere lampen (wel dimbaar ;-)) zonder probleem toegestuurd. Dit is after sales uit het boekje. Dank!

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal