Prachtige slaapkamer lampjes

staat superleuk met mooi zacht licht.

Mooie, goede lamp. Verbetering zou nog kunnen zijn: schakelaar niet in het snoer, maar op de voet.

Tijdig en juist gearriveerd!

Goed verpakt, op tijd bezorgd en voor een schappelijke prijs. Verder geen op- of aanmerkingen

Super snelle bezorging

Zeer snelle bezorging en het product was goed verpakt. Volgende keer als we een lamp nodig hebben denken we zeker weer aan jullie!

Duidelijke website, betaling en levering ook goed. Bedankt.

Good

Good

Snelle levering, duidelijke website en bestelvervolg en mooi product!

Alles verliep soepel en duidelijk. Overzichtelijke website met veel keuze in verschillende prijsklasse. Na bestelling een duidelijk besteloverzicht met levertijd. Deze is ook netjes nagekomen. Daarnaast erg mooi product ontvangen zoals op de site omschreven en zichtbaar.

niet bekend wanneer het geleverd werd

ook niet aangeboden, het pakket lag zo bij de voordeur

Nadat wij on-line een hele mooie lamp hadden besteld, bleek hij in ons huis niet goed te passen. Heel jammer. Meteen gebeld, het was geen probleem, de lamp werd terug gehaald! De volgende dag stond het geld van de lamp al op onze rekening. Een groot compliment voor Directlampen.

Top én het voordeligst!!!!

Kwaliteits lampen, betaalbaar én supersnelle levering. Meer dan tevreden!!!

Uitstekende webshop

Binnen 24 uur geleverd mits op voorraad. Snelle afwikkeling en duidelijke website, zoals het hoort.

Correcte levering overeenkomend met mijn wens.

Snelle levering van mooi product.

gewoon toppie

Duidelijke afspraken op tijd ontvangen. En niet vergeten duidelijke handleiding. gewoon topie service.

Mooie lampen en zeer voordelig

Mooie lampen en zeer voordelig

Fantastische service!

Snelle levering en toen er iets stuk was aan de lamp werd er zonder te vragen gelijk een nieuwe opgestuurd. Die arriveerde de volgende dag! Dat is nog eens klantvriendelijk!

Vriendelijke en zeer duidelijke communicatie!

Toen bleek dat het product tijdelijk niet beschikbaar was,ben ik onmiddellijk verwittigd. Prima info gekregen en direct antwoord op mijn mails!

Goede zaak

Naar aanleiding vanijn nog niet ontvangen bestelling had ik een vraag die uitermate snel en volledig werd beantwoord. De bestelling werd snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen

Wat een ontzettend mooie lamp.

Mooie 'retro' lamp met supermooi licht . Mooi plekje boven onze eethoek. Supersnelle levering ook. Echt een aanrader.

Geen idee

Direktlampen /Mevrouw/Mijnheer, De grondlantaarnlamp is goed aangekomen en in elkaar ingezet door kennis van me. Die maakt zo gezellig in huiskamer. Daar ben ik heel tevreden mee. Groet Tinie Beerepoot-Vogelaar uit Ede

Snelle levering en de bestelde lamp was echt boven verwachting zó mooi! En erg goed tegen beschadigingen ingepakt.

Snel geregeld, goed product

Binnen een dag geleverd, sneller dan verwacht. Mooi product.

De lamp was anders dan dat ik hem had voorgesteld. Het was makkelijk om deze terug te sturen.

Zeer klantvriendelijk aan telefoon. Snelle levering

Zeer goed geholpen door medewerkers asn de telefoon. Denken met je mee. Top!

Keurig

Wat ik verwacht

Snelle levering en precies zoals op de website

Duidelijke foto's, betaalgemak na levering met Klarna, goed verpakt en snel geleverd. De lamp past precies op het hoofdbord van de boxspring.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal