Ik ben bijzonder tevreden over Directlampen.nl

Goede website en overzichtelijke veelzijdige keuze! Leuk dat er ook meteen advies wordt gegeven welke lampen je het beste kunt gebruiken (Fittingen, sterkte) Mooie betaalbare lampen. Snel en keurig geleverd.

Prima product en supersnelle levering!

We hadden de lamp in een lampenwinkel gezien maar twijfelden over de kleur. Toen op internet gekeken en bij Directlampen. nl met 40% korting dezelfde lamp met de goede kleur. Meteen besteld en de volgende dag in huis en ophangen. Super!

Super leuke lava lamp en was binnen 2 dagen binnen.

Snelle levering en netjes verpakt!!

Zeer snelle levering

Lamp besteld, de volgende dag al in huis. Heel erg blij met mijn nieuwe lampen.

TOP

Snelle levering, zeer tevreden

Lamp werkt prima

Mooie lampen en vlot geleverd

Prima voor elkaar

Snel en goed .

Maandag besteld dinsdag geleverd mooie kwaliteit erg blij mee.

Vlekkeloze levering

Helaas kan ik nog niet oordelen over de kwaliteit van de bestelde lamp aangezien het een kerstkado voor iemand anders is, maar wat betreft bestelling en levering kan ik alleen maar zeggen: Top!

Prima winkel, snel geleverd.

Mooi lampje, alleen jammer zit geen snoer aan. Kun je alsnog naar een winkel.

Goede kwaliteit en juiste levering

Makkelijke website en overzichtelijk om snel te zoeken. Snelle levering zelfs in deze tijd.

Prima service en levering

Prima service en levering.

5 sterren

Prachtige lamp, snelle levering.

Mooie lamp

Mooie lamp snelle levering

Fijne winkel en snelle levering

Ik kon snel vinden wat ik zocht. De lampen zijn snel geleverd ondanks de drukke decembermaand en waren heel netjes verpakt met extra dikke bubbeltjesplastic. De optie 'achteraf betalen' is een goede service, zeker als je voor de eerste keer shopt bij een online winkel.

Duidelijke site en snelle levering, heel tevreden !

Veel keuze, lampen zelf kunnen ook direct mee besteld worden

Keurige website en snelle levering

Gewoon goed

Ben heel blij met mijn mooie Lamp

Mooi zoals afgebeeld.

Goed verpakt en duidelijk te volgen. Alleen jammer dat ze DPD gebruiken voor bezorging. Pakketje heeft 3 uur voor de voordeur gelegen. Als het weg genomen was had ik nooit kunnen genieten van deze mooie lamp. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Vriendelijke communicatie

Twee dezelfde lampen besteld en betaald per iDeal. Binnen redelijke termijn werd 1 lamp bezorgd. Daarna per mail bericht dat er maar 1 lamp op voorraad was. Verklaring: het systeem kon de activiteit vanwege Black Friday niet bijhouden. Retour gestuurd en 2 andere lampen besteld. Aankoop bedrag van de eerste bestelling keurig terug op de rekening. Tot mijn verbazing wordt een week later de 2e lamp van de eerste bestelling geleverd. Conclusie: de medewerkers zijn beter op hun taak berekend dan het systeem ;-)

Ik had een lamp besteld. In de beschrijving stond dat er een dimmer in het snoer zou zitten. Dit was niet het geval. Maar dit is verder naar tevredenheid opgelost. Ze kwamen zelf met een voorstel. Kleine aanpassing in het voorstel was geen probleem. Dus helemaal tevreden. Werd snel verstuurd. Wel vanuit een andere firma. Dat was een beetje verwarrend. De fout staat nu nog in de beschrijving vandaar dat ik geen 5 sterren kan geven.

Goed geregeld!

Goede prijs en eenvoudige bestelprocedure. Ondanks december drukte is het product binnen twee en een halve dag geleverd. Super toch.

Keurig afgehandeld

Artikel was defect en retour gezonden. Binnen 3 werkdagen werd een nieuwe lamp bezorgt.

Perfect!

Zoektocht naar twee nachtlampjes is geslaagd! Een zeer overzichtelijke site. De gekozen lampen werden binnen enkele dagen geleverd en voldoen volledig aan de verwachting. Beslaan heel weinig plaats, ogen mooi en geven veel licht. Voor op de slaapkamer misschien iets té fel, de -drie standen- lichtfunctie die ook beschreven stond zit er niet op. Dat is wel jammer, maar weegt niet af tegen het gemak om een nachtlampje te hebben! Toch goeie keuze!!

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal