Goeie prijs kwaliteit verhouding

Goed advies ook welke lamp je er bij kan doen, ook om te dimmen.

Mooi helder licht

Aangezien mijn ogen wat te wensen overlaten kan ik mijn hobby breien weer oppakken.

goed,snel en kwaliteit

niet eerder gedaan maar zeer betrouwbaar en kwalitatief goed ingepakt om zodoende het product perfect afgeleverd

Mooie lampen gekocht en ze ware supersnel bezorgd. Erg blij mee

Kon niet beter !

Aanrader . Mooi materiaal , excellent verpakt én enorm snel geleverd.

Zeer gemakkelijk in gebruik

Het duurde even voor we de lamp aan konden krijgen, maar toe het gelukt was werkte het perfect. Is aan te bevelen !!!!

Mooi product, snelle levering

Bijna alles perfect! Bureaulamp, zorgvuldig verpakt geleverd. Echter de losse led-lamp die ik er bij besteld had werd geleverd in een enorme doos. Dat kan beter... voor de rest alles snel geleverd.

De lampen werden direct geleverd zoals aangegeven op de site keurig ingepakt met alle toebehoren erbij. We hebben ze direct opgehangen en aangesloten En zijn er zeer blij mee

Top winkel

Grote collectie, redelijke prijzen en snelle service alleen geen vaste klant programma

Goed oplossingsgericht

De lamp die we hadden besteld kwam helaas in een beschadigde doos aan en bleek na opening ook nog eens verbogen te zijn. We hebben dit direct gemeld en kregen direct antwoord. We mochten de lamp gratis retourneren of een korting van 25% accepteren. Een snelle, correcte service!

Goed en snel

Levering is prima Lastig om informatie over aansluiting en dimmer te vinden

Prima adres!

Veel keus, snel geleverd en goed verpakt!

Prima bedrijf

Voor de derde keer lamp besteld , drie keer dik tevreden

Makkelijk bestellen ,snel in huis

Snel besteld.Snel in huis.

goede snelle levering

Keurig verpakt en netjes en snel afgeleverd een aanrader dus

Doen wat ze beloven

Geeft veel vertrouwen

Komen wat ze schrijven na

Goede service, snelle levering en goed verpakt

Snelle levering mooie en goedkope lampen

Super lampen snel geleverd

Snelle levering toppie product

Snelle levering, mooie lampen

Had 1 bureaulamp besteld, maar iets te breed voor nachtkastje. Retourneren was gemakkelijk, geld binnen een paar dagen retour. Ondertussen een nieuwe lamp besteld, ook weer een hele vlugge levering en de mogelijkheid dit bij een Post.nl punt in de buurt af te halen. Heel tevreden met mooie lamp in de slaapkamer om bij te lezen, manlief ook omdat ik de lamp kan dimmen en hij er geen last van heeft. Heel tevreden met de keuze in lampen, het retour beleid en de snelle levering van Directlampen.nl

Eerst telefonisch contact gehad waar ik zeer vriendelijk werd geholpen .Daarna online de lampen besteld .Deze waren vrij snel in huis en degelijk verpakt .

Goede en snelle service!!

Doen wat afgesproken is.

Snelle levering en een prachtig product

Ze waren erg snel met leveren (de dag erna werd mijn lamp al geleverd). Product was goed en voorzichtig verpakt, niet beschadigd, in perfecte staat! Daarnaast was de lamp erg prijzig, maar kreeg ik alleen op deze site korting en dan ook nog eens super snelle levering en perfecte service!

Prima levering

Snelle en nette afhandeling