De enige

Directlampen.nl was de enige die de lamp die mijn zoon graag wilde hebben nog in het rood kon leveren. En het werd ook nog eens snel bezorgt. Iedereen blij. Drie hoeraatjes voor directlampen.nl Ga zo door!

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle bezorging, we hebben een leuke lamp.

Prima product, snelle levering, geen beschrijving

Prima product, snelle levering, geen beschrijving

Mooie kwaliteit lampen!!

Zeer mooie lamp met duidelijke instructieve en komt exact overeen met wat ziet op de website. Meerdere mensen hebben al gevraagd waar ik ze vandaan heb. Is mijn 2e bestelling via jullie. Wellicht interessant om ook led-dimmers te verkopen.. het nieuwe led licht is fel en door de dimmers krijg je zachterl licht.. en de kappen die op de lampen zitten zijn in alle kleuren te spuiten ... ook leuk voor de kids

Mooie, duidelijke website

Snelle levering, duidelijke voorwaarden, niks mis mee!!!

Zeer snelle levering

Direct na mijn bestelling, had ik het pakketje eerder dan verwacht ontvangen.

Vlotte afhandeling, mooie lamp, fijn licht

Vlotte afhandeling, moderne lampen; echte aanwinst voor ons huis

Heel goed !

je hoeft maar te bellen..en je krijgt een nieuwe lamp ..ik had gebeld dat hij scheef zat ..kreeg een nieuwe lamp ..super !

Lamp voldoet aan de verwachting, montage was lastig

Mooie lamp die overeenkomt met de uitstraling zoals op de website gepresenteerd. Door het ontbreken van een boormal werd het echter nog een hele puzzel waar de ophangbeugels aan het plafond gehangen moesten worden. En het zou handig zijn dat er in de bak een sleuf zat in plaats van een gaatje waar net de bout in kan. Maar hij hangt en het resultaat is toppie

Prachtige lamp!

Snel geleverd en prima kwaliteit! Super tevreden

Prima snelle service

Snel geleverd, goede service

Fijne tent. Snelle levering!

Zie hierboven. Gewoon tevreden, niks mis mee.

Zeer vriendelijk

Prima product, uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding

Snelle en correcte levering

Oneerlijke prijzen

Jullie maken reclame van die grote diamant spaarlamp Mexlite op Facebook min 22% is 64,95 euro . Tik op winkelmandje om te kopen verschijnt min 15% is 71,36 euro een verschil van 6,41 !! Ik vind dat het niet kan, is zijn oneerlijke praktijken!!!! Grt Rudolf

Een mooie lamp voor een goede prijs en heel snel geleverd.

Voldoende keus en snelle levering

Een zaak met voldoende keus en opties. Duidelijke beschrijving en snel geleverd.

Snelle, volledige, tijdige levering

Snelle levering. Product zoals afgebeeld. Uitstekend verpakt

Alles was naar men zin

Perfect product . Direct geleverd en redelijk van prijs . Bedankt

Goede service en snel geleverd

Snel, goed en betaalbaar

Erg tevreden met het product, was snel geleverd.

Prima bedlampjes, snel geleverd

Het was even zoeken naar twee lampjes naast ons bed. Toen we deze ledlampjes met drie instellingen eenmaal vonden was de bestelling snel geplaatst. De levering was snel en onberispelijk, de lampjes werken uitstekend. Nu maar hopen dat de ledlampjes lang werken want ‘hoe’ deze te vervangen is (nu) nog onduidelijk.

Snelle respons maar helaas bleek het geleverde beschadigd.

Alerte en heel vriendelijke mensen. Toonden begrip voor mijn verzoek geen vervangend exemplaar te willen voor het geleverde - beschadigde- exemplaar. Volgende keer beter.

Gewoon super

Gewoon super goed geregeld