Fantastische service!

Snelle levering en toen er iets stuk was aan de lamp werd er zonder te vragen gelijk een nieuwe opgestuurd. Die arriveerde de volgende dag! Dat is nog eens klantvriendelijk!

Vriendelijke en zeer duidelijke communicatie!

Toen bleek dat het product tijdelijk niet beschikbaar was,ben ik onmiddellijk verwittigd. Prima info gekregen en direct antwoord op mijn mails!

Goede zaak

Naar aanleiding vanijn nog niet ontvangen bestelling had ik een vraag die uitermate snel en volledig werd beantwoord. De bestelling werd snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen

Wat een ontzettend mooie lamp.

Mooie 'retro' lamp met supermooi licht . Mooi plekje boven onze eethoek. Supersnelle levering ook. Echt een aanrader.

Geen idee

Direktlampen /Mevrouw/Mijnheer, De grondlantaarnlamp is goed aangekomen en in elkaar ingezet door kennis van me. Die maakt zo gezellig in huiskamer. Daar ben ik heel tevreden mee. Groet Tinie Beerepoot-Vogelaar uit Ede

Snelle levering en de bestelde lamp was echt boven verwachting zó mooi! En erg goed tegen beschadigingen ingepakt.

Snel geregeld, goed product

Binnen een dag geleverd, sneller dan verwacht. Mooi product.

De lamp was anders dan dat ik hem had voorgesteld. Het was makkelijk om deze terug te sturen.

Zeer klantvriendelijk aan telefoon. Snelle levering

Zeer goed geholpen door medewerkers asn de telefoon. Denken met je mee. Top!

Keurig

Wat ik verwacht

Snelle levering en precies zoals op de website

Duidelijke foto's, betaalgemak na levering met Klarna, goed verpakt en snel geleverd. De lamp past precies op het hoofdbord van de boxspring.

Top !

Makkelijke website - eenvoudig besteld en super snel geleverd ! One happy customer :)

Mooie lamp maar niet direct gebruiksklaar

Mooie lamp, handig in te stellen qua hoogte. Echt in het frame wat aan het plafond zit ontbrak een gat om de bedrading doorheen te halen. De lamp hangt bij mij niet daar waar de electra uit 't plafond komt. Dus extra handeling om een gat in 't frame te maken

Prima, snel en netjes bezorgd.

Prima lamp. De lamp van Steinhauer construction was bij Directlampen.nl iets goedkoper dan bij andere aanbieders. Altijd fijn.

Bestelling netjes en op tijd geleverd

Helaas klopte de kleur van het hout niet echt met wat op de foto stond. Het hout was veel lichter dan afgebeeld. Gelukkig met een laagje olie werd deze wel de juiste kleur. Voor de rest is de lamp goed aangekomen en de rest was wel volgens de foto.

Kwaliteit!

Snelle levering, goed verpakte producten, foto's komen overeen.

Prompte levering

Snelle levering, keurig verpakt. Precies zoals het op de site vermeld staat.

Goede service, snelle levering !!

Goede service, snelle levering

Komen na wat ze beloven.

Bestelsite is voor iedereen te begrijpen. Correcte verzending, goed beschermd verpakt. Wordt keurig op de hoogte gehouden can het verloop van je bestelling. Niets als lof voor deze organisatie. Een tevreden klant.

Top besteld binnen de tijd binnen. Lamp was keurig ingepakt. Zeer tevreden

uistekend

goede verpakte ,snelle levering

Nette en snelle service.

Ondanks de drukke periode op tijd geleverd. Lamp netjes aangekomen, stevig en goed verpakt. Wij zijn erg blij met de hanglamp.

Snelle levering goede service

Mooie lampen besteld. Goede klantenservice, snelle reactie bij vragen en had de lampen snel in huis

Kwaliteit

Snelle levering en leuke prijs voor een mooi product.

Goede kwaliteits/prijsverhoudingGoede

Lampen helemaal naar mijn verwachting, snelle levering.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal