Snel en correct geleverd

Snelle levering, alles duidelijk

Snel en netjes geleverd, duidelijk comunicatie. Top

Gekregen wat wij verwachten,super.

Gekregen wat wij verwachten,super.

Snel en correct

Product kwam precies overeen zoals afgebeeld. Snelle bezorging

Niet zo best

Andere lampen opgestuurd gekregen dan besteld de lampen die ik besteld had waren niet meer leverbaar

Voortreffelijk

Snelle en accurate levering. Goede verhouding prijs en kwaliteit.

Super mooie lamp

Ik heb voor mijn nieuwe slaapkamer een plafondlamp besteld. Kwam snel binnen en is een super mooie lamp met een zeer helder licht. Benodigde materialen zaten er goed verpakt bij en ik miste niets.

Super lamp

Mooi op tijd netjes verpakt Echt zoals ik dacht dat de lamp zou zijn Top👍

Perfecte service, heel indrukwekkend!

Product van uitstekende kwaliteit

Product van uitstekende kwaliteit

Goed en snelle levering

is zeer goed

snelle levering en ook behandeling van retourname van de producten

lamp besteld en goed afgeleverd mooie lamp

Goede service mooi product

Snelle levering. Product is precies zoals op de afbeelding. Enigste minpunt is dat lichtbron erg kort moet zijn om in de lamp te passen. Zou handig zijn om dit bij de info te zetten.

Super service!

Lamp in de middag besteld en de volgende ochtend geleverd. De lamp is precies als op het plaatje, mooi verpakt en geweldige kwaliteit!

Mooie lamp

Snelle levering en een hele mooie lamp.

prima service en goed product

Goed en snel

Snel geleverd, goed verpakt en duidelijk op de hoogte worden gehouden. Zo zou iedere web winkel het moeten doen.

Website is duidelijk en snelle levering.

Prachtig!

Zeer tevreden mooi sveer

Snel geleverd!

Super geregeld allemaal. Ga zo door!

Snel en goed

Alles klopt

Snelle levering en prijs kwaliteit prima

Leuke collectie en vlotte afhandeling

Prettige.website.om te gebruiken. Leuke collectie.lampen en overzichtelijk gerangschikt. Levering is betrouwbaar. Bij ontvangst bleek een lamp kapot. Retourzending was gratis, ging makkelijk en we kregen meteen een vervangende lamp toegestuurd. Al met al zeer tevreden.

Heel makkelijk om online te bestellen en de lampen waren snel binnen. Heel blij mee.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal